«Γενέθλια» για τον Super Mario με 3 παιχνίδια για το Nintendo Switch

Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Γενέθλια» για τον Super Mario με 3 παιχνίδια για το Nintendo Switch
Tο Super Mario 3D All-Stars είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες και πιο συγκεκριμένα στις 18 Σεπτεμβρίου 2020.

Τα 35 χρόνια του συμπληρώνει ο δημοφιλής χαρακτήρας παιχνιδιών με εκατομμύρια λάτρεις σε όλο τον κόσμο Super Mario, με την Nintendo να φέρνει τρεις κλασσικές εκδόσεις παιχνιδιών στην κονσόλα Nintendo Switch.

Σύμφωνα με το CNBC, οι τίτλοι παιχνιδιών θα είναι το Super Mario 64, το Super Mario Sunshine και το Super Mario Galaxy με High Definition γραφικά και υποστήριξη για τα Joy-Con controllers.

Όπως μεταδίδει το CNBC, το Super Mario 3D All-Stars είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες και πιο συγκεκριμένα στις 18 Σεπτεμβρίου 2020.

Παράλληλα το Mario Kart: Home Circuit θα κυκλοφορήσει στις 16 Οκτωβρίου στην τιμή των 99 δολαρίων όπως ανέφερε η Nintendo, ενώ η συσκευή Game & Watch: Super Mario Bros. θα κυκλοφορήσει στις 13 Νοεμβρίου στα 49,99 δολάρια.

Ωστόσο ακόμη δεν έχει γίνει σαφές πόσο θα κοστίσει το Super Mario 3D All-Stars. Είναι τα κλασικά remakes που αναμένεται να δημιουργήσουν το μεγαλύτερο «θόρυβο» για τη Nintendo.

Η εταιρεία προσπαθήσει να δελεάσει τους gamers παγκοσμίως, καθώς η Microsoft και η Sony αναμένεται να κυκλοφορήσουν τις κονσόλες Xbox Series X και PlayStation 5 της επόμενης γενιάς.

Φωτογραφία: Getty Images/Ideal Image

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider