Ικανοποίηση δανειστών για τον νέο νόμο του ΕΣΠΑ

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ικανοποίηση δανειστών για τον νέο νόμο του ΕΣΠΑ

Ο νέος νόμος του ΕΣΠΑ βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του υφυπουργού Οικονομίας, αρμόδιου για το ΕΣΠΑ, Αλέξη Χαρίτση με τους εκπροσώπους των Θεσμών, το βράδυ της Τετάρτης, με τους τελευταίους να δηλώνουν την ικανοποίησή τους για τη δραστηριότητα του υπουργείου Οικονομίας.

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου, ο κ. Χαρίτσης ενημέρωσε ότι από πλευράς του υπουργείου Οικονομίας έχουν ολοκληρωθεί όλες οι απαραίτητες ενέργειες και αναμένεται τις επόμενες μέρες διυπουργική συνεργασία ώστε να ολοκληρωθούν όλες οι εναπομείνασες λεπτομέρειες, ενώ για τους αυτοκινητόδρομους έγινε συζήτηση επί τεχνικών λεπτομερειών για την ολοκλήρωση των έργων.

Η συζήτηση, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, περιστράφηκε γύρω από θέματα που έχουν να κάνουν με τους παραχωρησιούχους και όχι με την χρηματοδότηση των έργων καθώς το θέμα αυτό έχει επιλυθεί.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Δύο κινήσεις για λιγότερο ΕΝΦΙΑ το 2026 - Τα λάθη στο Ε9 που κοστίζουν

Φορολοταρία: Έγινε η mega κλήρωση με 100.000 ευρώ σε 12 τυχερούς - Δείτε εάν κερδίσατε

Η πικρή αλήθεια για το μελομακάρονο

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider