Μέσω της Starwood επιστρέφει η Marriott στην Αθήνα

Κώστας Κετσιετζής
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μέσω της Starwood επιστρέφει η Marriott στην Αθήνα

Έμμεση είναι η επιστροφή της ξενοδοχειακής αλυσίδας Marriott International στην ελληνική αγορά δύο χρόνια μετά από των αποχώρηση της από το ξενοδοχείο Lydra στην Αθήνα. Εφόσον προχωρήσει η εξαγορά ύψους 12,2 δισ. δολαρίων της Starwood Hotels & Resorts Worldwide η αμερικανική εταιρεία αποκτά πρόσβαση σε μερικά από τα πιο γνωστά ξενοδοχεία της χώρας.

Και αυτό διότι η Starwood διαχειρίζεται 11 ξενοδοχεία στην Αττική, τη Μεσσηνία, τη Μύκονο, τη Σαντορίνη και τη Ρόδο, όπως οι μονάδες του Astir Palace στη Βουλιαγμένη, το Grande Bretagne και το King George στο Σύνταγμα, δύο από τα ξενοδοχεία του Costa Navarino, το Sheraton Rhodes Resort και το Santa Marina στη Μύκονο.

Η Marriott διαχειριζόταν το Athens Ledra Marriott στην Αθήνα, αλλά η συνεργασία σταμάτησε πριν από περίπου δύο χρόνια. Πρόσφατα η αλυσίδα επανήλθε στη χώρα μέσω του Domes of Elοunda στην Κρήτη, το οποίο εντάχθηκε στο αυτόνομο δίκτυο Autograph Collection.

Σημειώνεται ότι, η Marriot διαθέτει τις αλυσίδες Marriott και Ritz-Carlton, ενώ η Starwood έχει τα ξενοδοχεία Sheraton, the W, Westin και St. Regis. O νέος ξενοδοχειακός όμιλος θα είναι ο μεγαλύτερος στον κόσμο αφού θα διαθέτει 5.500 ξενοδοχεία με 1,1 εκατ. δωμάτια σε 100 χώρες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider