Τραμπ: «Ανεπαρκής ηγεσία» της δημάρχου του Σαν Χουάν

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τραμπ: «Ανεπαρκής ηγεσία» της δημάρχου του Σαν Χουάν

Η δήμαρχος της πρωτεύουσας του Πουέρτο Ρίκο, Σαν Χουάν, Κάρμεν Γιουλίν Κρουζ, «ενώ μέχρι πριν λίγες ημέρες με επαινούσε, σήμερα κάνει αυτό που της είπαν οι Δημοκρατικοί: “είναι μοχθηρή με τον Τραμπ».
Αυτά έγραψε ο Αμερικανός πρόεδρος το πρωί του Σαββάτου στο Twitter, και με σειρά αναρτήσεων επιτέθηκε κατά της Κρουζ, η οποία ήταν επικριτική για την επέμβαση των ομοσπονδιακών αρχών στις καταστροφές εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων, που έπληξαν το νησί.

Ο πρόεδρος Τραμπ υποστήριξε ότι η δήμαρχος επέδειξε «ανεπαρκή ηγεσία» και στα tweets του καταλόγιεσε ευθύνες και σε μερικούς από τους κατοίκους του Πουέρτο Ρίκο, σχετικά με την αργοπορία στην διάθεση ανθρωπιστικής βοήθειας για την αντιμετώπιση των καταστροφών, που προκάλεσε ο κυκλώνας Μαρία.

Ο ίδιος, έγραψε στο Twitter, ότι οι κάτοικοι «θέλουν να γίνουν όλα γι’ αυτούς ενώ θα έπρεπε να είναι συλλογική προσπάθεια όλης της κοινότητας. 10.000 Ομοσπονδιακοί βρίσκονται στο νησί και δουλεύουν χωρίς ηλεκτρικό, με κατεστραμμένους δρόμους και προβλήματα στις επικοινωνίες», σημειώνει ο Ντόναλντ Τραμπ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider