Ο Τραμπ υποστηρίζει ότι όλοι λένε ψέματα για τον ιό ώστε να μην επανεκλεγεί

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ο Τραμπ υποστηρίζει ότι όλοι λένε ψέματα για τον ιό ώστε να μην επανεκλεγεί
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ υιοθέτησε μια εξωφρενική θεωρία συνωμοσίας για τον κορονοϊό, αναπαράγοντας σχετικό tweet.

Μια πρωτάκουστη θεωρία συνωμοσίας μοιράστηκε με τα 83,3 εκατομμύρια των followers του ο Ντόναλντ Τραμπ στο twitter. Το τουίτ που αναπαρήγαγε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, χωρίς μάλιστα να σχολιάσει το παραμικρό, ουσιαστικά υιοθετώντας το στο ακέραιο υποστήριζε πως «όλοι λένε ψέμματα σχετικά με τον κορονοϊό» ώστε να αποφύγουν το ενδεχόμενο να επανεκλεγεί τον Νοέμβρη.

Το tweet που μοιράστηκε ο πρόεδρος των ΗΠΑ έλεγε συγκεκριμένα: «Τα χειρότερα ψέματα έχουν ειπωθεί για τον Covid-19. Το CDC, τα Μέσα, οι Δημοκρατικοί, οι γιατροί μας -όχι όλοι αλλά οι περισσότεροι, όλοι όσοι μας έχουν πει να εμπιστευόμαστε. Νομίζω ότι έχει να κάνει με τις εκλογές και την επανεκκίνηση της οικονομίας, που έχει κι αυτή σχέση με τις εκλογές. Το βαρέθηκα».

Όπως θα περίμενε ο καθένας, ούτε ο Γούλρεϊ στον οποίο ανήκε το τουίτ, ούτε και ο Ντόναλντ Τραμπ είχαν κάποια απόδειξη γι' αυτό που υποστηρίζουν. Πρόσφατα μάλιστα ο Λευκός Οίκος προσπάθησε να απαξιώσει τον Άντονι Φάουτσι με μια διαρροή που έλεγε πως «αρκετοί αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου, ανησυχούν για τις αρκετές φορές που ο δρ. Φάουτσι είχε λάθος σχετικά με κάτι».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider