Με ραντεβού θα υποδέχεται τους πελάτες σε 200 καταστήματά της η αλυσίδα Best Buy προκειμένου να ανοίξει ξανά σταδιακά τα καταστήματά της.

Από τις αρχές Μαΐου, οι πελάτες σύμφωνα με το Business Insider, οι πελάτες θα μπορούν να κλείνουν ραντεβού σε περίπου 200 καταστήματα Best Buy στις ΗΠΑ.

Πώς θα λειτουργεί

Οι πελάτες θα μπορούν να προγραμματίσουν ραντεβού από  το διαδίκτυο, μέσω τηλεφώνου, στην εφαρμογή Best Buy ή μέσω ζωντανής συνομιλίας. Στη συνέχεια θα λαμβάνουν επιβεβαίωση και υπενθύμιση σχετικά με την επίσκεψή τους.

Ένας υπάλληλος της Best Buy θα καλεί τους πελάτες νωρίτερα για να εξετάσει τα μέτρα ασφαλείας και να συζητήσει μαζί τους σχετικά με το τι μπορεί να ψάχνει στο κατάστημα. Την ώρα του προγραμματισμένου ραντεβού, οι πελάτες θα πρέπει να πάνε στην είσοδο του καταστήματος, όπου ένας υπάλληλος θα τους βοηθάει με τις αγορές τους σύμφωνα με τις οδηγίες του καταστήματος.

Εάν ένας πελάτης θέλει να δει ένα προϊόν, ο εργαζόμενος θα το καθαρίζει με απολυμαντικό, θα αφήνει τον πελάτη να το «επεξεργαστεί» και στη συνέχεια θα το απολυμαίνει ξανά. Αυστηρά μέτρα προστασίας θα υπάρχουν και κατά τη διάρκεια της πληρωμής ακόμη και με τη συναλλαγή με κάρτα.

Στο τέλος ένας υπάλληλος θα συνοδεύει τους πελάτες έξω από το κατάστημα όταν πλέον θα έχουν ολοκληρώσει τις αγορές τους.

Όλοι οι εργαζόμενοι θα πρέπει να φορούν μάσκες και γάντια, τα οποία θα παρέχει η εταιρεία. Θα πρέπει επίσης να συμμετέχουν σε ελέγχους σχετικά με την υγεία τους.

 Όπως επισημαίνεται παράλληλα μέσα στα καταστήματα θα υπάρχουν πινακίδες που θα περιγράφουν αναλυτικά την απόσταση που πρέπει να τηρείται ενώ οι επιφάνειες θα απολυμαίνονται πριν και μετά από κάθε ραντεβού.