O Τζεφ Μπέζος μετακομίζει στη Νέα Υόρκη και αγοράζει 3 σπίτια

Viber Whatsapp Μοιράσου το
O Τζεφ Μπέζος μετακομίζει στη Νέα Υόρκη και αγοράζει 3 σπίτια
Ο CEO της Amazon αγόρασε τρία διαφορετικά διαμερίσματα στο ίδιο κτήριο και μάλλον σκοπεύει να τα ενώσει όλα σε ένα, σε ένα penthouse τεραστίων διαστάσεων.

Σε τρία ακίνητα στο Μανχάταν στη Νέα Υόρκη επενδύει ο CEO της Amazon, Τζεφ Μπέζος και σύμφωνα με τον πρόεδρο της μεσιτικής εταιρείας Miller – Samuel, τα πήρε σε τιμή «ευκαιρίας».

Σύμφωνα με τη Wall Street Journal, ο CEO της Amazon αγόρασε τρία διαφορετικά διαμερίσματα στο ίδιο κτήριο και μάλλον σκοπεύει να τα ενώσει όλα σε ένα, σε ένα penthouse τεραστίων διαστάσεων.

Η συνολική αξία της αγοράς υπολογίζεται περί τα 80 εκατ. δολάρια, μετά από μια σημαντική έκπτωση!

Η αγορά περιλαμβάνει ένα penthouse και δύο μικρότερα διαμερίσματα ακριβώς από κάτω, σε ένα πλήρως ανακαινισμένο κτήριο νεο-γοτθικού ρυθμού του 1912 με θέα το πάρκο της Madison Square.

Όπως αναφέρει από την πλευρά του το CNN, το penthouse έχει – μεταξύ άλλων – 5 υπνοδωμάτια, 5 μπάνια και 3 τουαλέτες.

Η αγορά των άλλων δύο διαμερισμάτων έγινε τον Μάιο, για 28,45 εκατ. δολάρια, όμως δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό πόσο ακριβώς πλήρωσε για το penthouse ο Τζεφ Μπέζος, καθώς η αγορά δεν έχει δημοσιευτεί – μέχρι στιγμής.

Το δημοσίευμα όμως αναφέρει πως το Νοέμβριο του 2017 το penthouse πωλούνταν για 73,8 εκατ. δολάρια, ενώ ένα χρόνο αργότερα η τιμή είχε «πέσει» στα 62,8 εκατ. δολάρια. Ενώ 4 μήνες αργότερα, το Μάρτιο του 2019 η τιμή είχε μειωθεί στα 58 εκατ. δολάρια. Σήμερα η πώληση έχει ολοκληρωθεί, αλλά οι ειδικοί του χώρου δεν αποκλείουν να έγινε σε ακόμα χαμηλότερη τιμή.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider