Σε Κωνσταντινούπολη και Άγκυρα την Τρίτη ο πρωθυπουργός

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Σε Κωνσταντινούπολη και Άγκυρα την Τρίτη ο πρωθυπουργός

Στις διεθνείς και περιφερειακές εξελίξεις -με έμφαση το Προσφυγικό- και στις διμερείς σχέσεις θα επικεντρωθεί η επίσκεψη εργασίας του έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στην Τουρκία, την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου.

Σε συνέχεια πρόσκλησης που του απηύθυνε ο Τούρκος ομόλογός του Ahmet Davutoglu, κατά τη διμερή συνάντησή τους στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, ο έλληνας θα μεταβεί στην Άγκυρα, και στη συνέχεια θα συναντηθει και με την ΑΘΠ τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα παρακολουθήσει αύριο 17 Νοεμβρίου τον φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου Ελλάδας-Τουρκίας μαζί με τον κ. Davutoglu και στις 18 Νοεμβρίου θα μεταβεί στην 'Αγκυρα όπου θα συναντηθεί με τον Τούρκο Πρόεδρο Recep Tayyip Erdogan.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Σχεδόν το 70% των Ελλήνων μένει σε δικό του σπίτι - Σε ποια χώρα το ποσοστό είναι 94%

Χάσμα στις αμοιβές των μισθωτών: Στα €1.292,65 στις μεγάλες επιχειρήσεις, €853,82 στις μικρομεσαίες

ΑΔΜΗΕ: Ξεκινά η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, ύψους 1 δισ. ευρώ

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider