Το εναλλακτικό ούζο που δεν ... μεθά εύκολα τους Έλληνες αποτελεί μία ακόμη καινοτομία ελληνικής επιχείρησης η οποία ιδρύθηκε και αναπτύχθηκε σε περίοδο κρίσης. 

Το Sunouzo περιέχει μόνο 4,8% αλκοόλ (ενώ το κανονικό ούζο περιέχει το δεκαπλάσιο) και σύμφωνα με την εταιρεία παραγωγής «είναι μία διαφορετική επιλογή, φτιαγμένη με την τέχνη και τη μαεστρία που αρμόζει σε ένα υψηλής ποιότητας αλκοολούχο ποτό. Το ούζο που περιέχει είναι αποσταγμένο 100% με την παραδοσιακή μέθοδο και αγκαλιάζει αρμονικά τις τρεις υπέροχες γεύσεις φυσικών χυμών (πορτοκάλι, λεμόνι, βύσσινο)».

Το προϊόν διατίθεται σε διάφορα σημεία σε όλη την Ελλάδα ενώ στόχος είναι να κατακτήσει και τις ξένες αγορές.

Η εταιρεία παραγωγής, η  AGP Fashion &Food Beverages Hellas, ιδρύθηκε το 2016 στην Ελλάδα. Είναι αμιγώς ελληνική εταιρία. Σκοπός της εταιρίας είναι να αναπτύσσει και να προσφέρει στους εμπόρους αλλά και στους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στα κανάλια της εστίασης και διασκέδασης  καινοτόμα, ποιοτικά προϊόντα. Τα προϊόντα μας σχεδιάζονται με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες του επαγγελματία για προσφορά διαφοροποιημένων  προτάσεων προς τον καταναλωτή τους