Χαρδαλιάς: Την Παρασκευή όλοι έπρεπε να πάνε στα εξοχικά να φτιάξουν τα υδραυλικά

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Χαρδαλιάς: Την Παρασκευή όλοι έπρεπε να πάνε στα εξοχικά να φτιάξουν τα υδραυλικά
«Το Σαββατοκύριακο υπήρχε μια έξαρση σε τηλέφωνα, κάποιοι συμπολίτες μας έχουν ξεπεράσει τα όρια της εφευρετικότητας» δήλωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.

Έξαρση στα τηλέφωνα στην Πολιτική Προστασία και τα μηνύματα για την μετακίνηση των πολιτών διαπίστωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας «το Σαββατοκύριακο υπήρχε μια έξαρση σε τηλέφωνα, κάποιοι συμπολίτες μας έχουν ξεπεράσει τα όρια της εφευρετικότητας. Την Παρασκευή είχαν παντού διαλυθεί τα υδραυλικά και όλοι έπρεπε να τα φτιάξουν, για να πάνε στα εξοχικά τους».

Μιλώντας αμέσως μετά τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, Σωτήρη Τσιόδρα, ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε και επισήμως ότι παρατείνεται έως και τις 11 Απριλίου η προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας των καταστημάτων σε ολόκληρη την επικράτεια και τα προσωρινά περιοριστικά μέτρα στους χώρους λατρείας.

Αποφασίστηκε επίσης, όπως είπε, να παραταθεί η καραντίνα στα χωριά Δαμασκηνιά και Δραγασιά ακόμα μια εβδομάδα για προκλητικούς λόγους.

Ενδείξεις κορύφωσης εντός του Απριλίου

Καμπανάκι για την εξάπλωση του κορονοϊού στην Ελλάδα χτύπησε ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, τονίζοντας ότι τα δύσκολα είναι μπροστά μας, καθώς αναμένεται κορύφωση από τα μέσα Απριλίου.

«Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, περιμένουμε την κορύφωση εντός του Απριλίου. Από τα μέσα μέχρι τα τέλη. Ως εκ τούτου, το επόμενο διάστημα είναι ιδιαίτερα κρίσιμο και περιμένουμε την απόλυτη συμμόρφωση των πολιτών. Δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο χαλάρωσης. Υπενθυμίζω κάτι βασικό: ό,τι κάνουμε σήμερα καταγράφεται αριθμητικά στην επιδημία μετά από δύο εβδομάδες», λέει χαρακτηριστικά ο κ. Χαρδαλιάς σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider