Γνωρίστε την επαναστατική μέθοδο λιποαναρρόφησης SmartLipo

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Γνωρίστε την επαναστατική μέθοδο λιποαναρρόφησης SmartLipo

Η λιποαναρρόφηση όπως είναι ευρέως γνωστό είναι μια από τις δημοφιλέστερες επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής. Η λιποαναρρόφηση SmartLipo αποτελεί την εξέλιξη της κλασικής λιποαναρρόφησης και υπόσχεται να σας απαλλάξει από την κυτταρίτιδα και το επίμονο τοπικό πάχος.
Πρόκειται για μια επαναστατική μέθοδο που σμιλεύει το σώμα και χαρίζει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα χωρίς παρενέργειες, σε πιο σύντομο διάστημα από την κλασική λιποαναρρόφηση. Το βασικότερο πλεονέκτημα αυτής της τεχνικής είναι ότι το laser επιδρά στα λιποκύτταρα προκαλώντας την λύση τους, ενώ ταυτόχρονα συσφίγγει το δέρμα.
Η διαδικασία πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία και το laserεισέρχεται μέσω μιας μικρής οπής, απευθείας στον υποδόριο ιστό, λιώνοντας τα λιποκύτταρα και μετατρέποντάς τα σε ένα λεπτόρρευστο υγρό. Να τονίσουμε πως οι παρακείμενοι ιστοί παραμένουν άθικτοι. Στη συνέχεια το λίπος αναρροφάται μέσω μιας λεπτής ατραυματικής κάνουλας και απομακρύνεται από το σώμα.
Όμως η δράση του laserδεν σταματά εκεί, διότι επεμβαίνει και διασπά τις εναποθέσεις λίπους που ευθύνονται για την κυτταρίτιδα, ενώ παράλληλα ενεργοποιεί την παραγωγή νέου κολλαγόνου.
Η λιπαναρρόφηση SmartLipo είναι ιδανική για περιοχές του σώματος όπως οι βραχίονες, τα γόνατα, οι μηροί, η πλάτη, αλλά και το πρόσωπο ή τον λαιμό. Είναι μια ανώδυνη, ασφαλής και αναίμακτη θεραπεία με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας που υπόσχεται μόνιμη απώλεια τοπικού λίπους και βελτίωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού. Για ακόμη πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες θεραπείες όπως η μεσοθεραπεία ή τα νήματα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider