Βρετανικό «όχι» στη χορήγηση βίζας στην ανιψιά του Σκριπάλ

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Βρετανικό «όχι» στη χορήγηση βίζας στην ανιψιά του Σκριπάλ

Απέρριψε το υπουργείο Εσωτερικών της Βρετανίας το αίτημα έκδοσης βίζας στην ανιψιά του Ρώσου πρώην διπλού πράκτορα Σεργκέι Σκριπάλ, ο οποίος δηλητηριάστηκε με νευροπαραλυτική ουσία μαζί με την κόρη του Γιούλια στις αρχές Μαρτίου στη Βρετανία.

«Απορρίψαμε το αίτημα χορήγησης βίζας επισκέπτη στη Βικτόρια Σκριπάλ με το επιχείρημα ότι το αίτημά της δεν είναι συμβατό με τους νόμους περί μετανάστευσης» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Εσωτερικών.

Η Βικτόρια Σκριπάλ σχεδίαζε να ταξιδέψει στη Βρετανία προκειμένου να πάρει πίσω στη Ρωσία την κόρη του Σεργκέι Σκριπάλ, Γιούλια.

Ο Σεργκέι και η Γιούλια παραμένουν υπό νοσηλεία σε νοσοκομείο της Βρετανίας αφού τους βρήκαν αναίσθητους την 4η Μαρτίου, καθώς δέχθηκαν επίθεση με νευροτοξικό παράγοντα, ωστόσο και οι δύο αναρρώνουν και δεν βρίσκονται πλέον σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Προσωπικός αριθμός: Παράταση έως 5 Νοεμβρίου στην προθεσμία έκδοσης

Εργασιακό νομοσχέδιο: «Λάστιχο» το ωράριο εργασίας, αλλάζει η ετήσια άδεια αναψυχής

«Έξυπνοι» μετρητές: Σε τηλεμέτρηση ήδη πάνω από 1 εκατ. καταναλωτές - 1,4 δισ. ευρώ για πλήρη επέκταση

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider