Εκτροχιασμός για τον Μουτζούρη του Πηλίου

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Εκτροχιασμός για τον Μουτζούρη του Πηλίου

Περιπετειώδες ήταν το ταξίδι 80 περίπου επιβατών του Μουτζούρη του Πηλίου, όταν ένα από τα βαγόνια του μικρού τρένου εκτροχιάστηκε σε σημείο που πραγματοποιούνται έργα ανακατασκευής της γραμμής.

Ειδικότερα, εκτροχιάστηκε το τρίτο από τα τέσσερα βαγόνια και έπρεπε να αποκοπούν ώστε το τρενάκι του Πηλίου να συνεχίσει το ταξίδι του για τις Μηλιές.

Οι επιβάτες επέστρεψαν μετά την εκδρομή τους στο σταθμό των Κάτω Λεχωνίων με λεωφορεία του υπεραστικού ΚΤΕΛ.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στην ΕΡΤ Βόλου ο προϊστάμενος της αμαξοστοιχίας, Φιλάρετος Κανταρτζόγλου, το τρένο ξεκίνησε από το σταθμό των Μηλεών στις 10 π.μ. και στις 10:30 εκτροχιάστηκε το τρίτο βαγόνι την ώρα που το τραίνο κινούνταν με έξι χιλιόμετρα την ώρα, καθώς στη γραμμή εκτελούνταν έργα εκσυγχρονισμού της. Οι επιβάτες ανησύχησαν καθώς το τράνταγμα ήταν ιδιαίτερα έντονο ενώ ο μηχανοδηγός, χρειάστηκε να προχωρήσει για κάποια μέτρα το τρένο, έως ότου αντιληφθεί τι συνέβαινε.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Το σχέδιο της κυβέρνησης για τη στέγη: Περισσότερα σπίτια, όχι μόνο επιδόματα το 2026

Λειψυδρία 2026: 771 εκατ. κυβικά νερού, αλλά δεν αρκούν – Πού είναι το πρόβλημα

Τα 3 νέα pass του Ιουνίου και το έκτακτο επίδομα για τις οικογένειες με παιδιά

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider