ΑΑΔΕ: Κατασχέθηκαν 62 κιλά κοκαΐνης αξίας 2,3 εκ. ευρώ στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
ΑΑΔΕ: Κατασχέθηκαν 62 κιλά κοκαΐνης αξίας 2,3 εκ. ευρώ στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Οι τελωνειακοί ελεγκτές, σε συνεργασία με την ΕΛΑΣ, προχώρησαν άμεσα στην κατάσχεση των ναρκωτικών ουσιών, με την έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών να είναι σε εξέλιξη.

Ένα ακόμη σημαντικό πλήγμα κατά του λαθρεμπορίου και της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών πέτυχαν οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ Τελωνεία, με τον εντοπισμό άνω των 62 κιλών κοκαΐνης, μέσα σε εμπορευματοκιβώτιο με μπανάνες προερχόμενο από τον Ισημερινό και προορισμό το λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, κατά τη διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων στο 1o Τελωνείο Θεσσαλονίκης, με τη χρήση αυτοκινούμενου Χ-Ray, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 55 δέματα κοκαΐνης που ήταν κρυμμένα στον ψυκτικό μηχανισμό του εμπορευματοκιβωτίου με τις νωπές μπανάνες. Η αξία της κατασχεθείσας κοκαΐνης εκτιμάται περίπου στα 2,3 εκ. ευρώ.

Οι τελωνειακοί ελεγκτές, σε συνεργασία με την ΕΛΑΣ, προχώρησαν άμεσα στην κατάσχεση των ναρκωτικών ουσιών, με την έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών να είναι σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Η εφορία «αλλάζει πίστα»: Νέο μοντέλο λειτουργίας με «myPoint» και ψηφιακές υπηρεσίες

Ανησυχία για τη σύνταξη - Το στοίχημα της ακρίβειας - Έσπασε το ανοδικό σερί στο Χρηματιστήριο

Σινιάλο Μητσοτάκη στους εργαζόμενους - Nέες «τσιπρικές» αυταπάτες - Aριστερό φλας του Δούκα

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider