Κέρκυρα: Νεκρός ηλικιωμένος πεζός που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Κέρκυρα: Νεκρός ηλικιωμένος πεζός που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο
Mεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κέρκυρας όπου διασωληνώθηκε. Παρά τις προσπάθειας των γιατρών ο άτυχος ηλικιωμένος δεν τα κατάφερε.

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ένας 85χρονος από την Κέρκυρα, ο οποίος χθες το απόγευμα, σε κεντρική λεωφόρο της πόλης, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο την στιγμή που προσπάθησε να διασχίσει το δρόμο.

Αμέσως μετά τον βαρύ τραυματισμό του, άμεση ήταν η κινητοποίηση των πολιτών αλλά και του ΕΚΑΒ με το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κέρκυρας όπου διασωληνώθηκε. Παρά τις προσπάθειας των γιατρών ο άτυχος ηλικιωμένος δεν τα κατάφερε.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, η οποία διεξάγει προανάκριση για την υπόθεση, το αυτοκίνητο το οποίο παρέσυρε τον ηλικιωμένο άνδρα, οδηγούσε μία γυναίκα 53 ετών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Φορολογικά έσοδα 2026-2029: Πόσα θα πληρώσουν νοικοκυριά και επιχειρήσεις την επόμενη τετραετία

Ασανσέρ: Προς παράταση οι δηλώσεις στο Μητρώο Απογραφής Ανελκυστήρων

«Βόμβα» ΟΟΣΑ για τους νέους: Αυξημένα όρια ηλικίας και χαμηλές συντάξεις - Τα δυσμενή σενάρια για την Ελλάδα

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider