Φάρσα οι απειλές για βόμβες σε κεντρικά σημεία της Αθήνας

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Φάρσα οι απειλές για βόμβες σε κεντρικά σημεία της Αθήνας
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Αναστάτωση προκάλεσε ένα email, γραμμένο στα αγγλικά, που στάλθηκε στις 07:20 το πρωί στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. και ανέφερε ότι σε κεντρικά σημεία της Αθήνας έχουν τοποθετηθεί βόμβες που θα εκραγούν με μικρή χρονική διαφορά.

(update 10:33)

Φάρσα αποδείχθηκε το απειλητικό email που εστάλη σήμερα το πρωί σε υπηρεσία του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ και προειδοποιούσε για την τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών σε κεντρικά σημεία της Αθήνας.

Ειδικότερα, τo email που ήταν γραμμένο στο αγγλικά ανέφερε ότι θα εκραγούν βόμβες στο νοσοκομείο ΚΑΤ, στο Εφετείο Αθηνών στην οδό Λουκάρεως, και στο μετρό Συντάγματος.

Κατά τους ελέγχους που πραγματοποίησαν στα παραπάνω σημεία κλιμάκια του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών της ΕΛΑΣ δεν βρέθηκε κάτι ύποπτο.

Σημειώνεται πως αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία σε ολόκληρη τη Γραμμή 2 του Μετρό, αφού νωρίτερα, μετά από εντολή της Αστυνομίας, οι συρμοί διέρχονταν από τον σταθμό «Σύνταγμα» προσωρινά χωρίς στάση.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ταμείο Ανάκαμψης: Ο διπλός κίνδυνος για κονδύλια και δαπάνες – Πώς μπορεί να εκτροχιαστεί ο προϋπολογισμός

Κτηματολόγιο: Τι φέρνει η επόμενη ημέρα για τις Πολεοδομίες και την αγορά ακινήτων

Τα 5,33 ευρώ ανά κιλό λαγοκέφαλου είναι περιβαλλοντικό μέτρο ή επίδομα σε ψαράδες;

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider