Ινδία: Έντεκα οι νεκροί από τις ξαφνικές βροχοπτώσεις στο Νέο Δελχί

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ινδία: Έντεκα οι νεκροί από τις ξαφνικές βροχοπτώσεις στο Νέο Δελχί
Τα ποσοστά βροχόπτωσης που καταγράφηκαν μέσα σε μία ημέρα να ξεπερνούν το μέσο μηνιαίο ποσοστό βροχόπτωσης για την ινδική πρωτεύουσα.

Ο αριθμός των νεκρών από τις ξαφνικές βροχοπτώσεις έφτασε τους 11 στο Νέο Δελχί, συμπεριλαμβανομένων και πολιτών που πνίγηκαν στις πλημμυρισμένες υπόγειες διαβάσεις, όπως ανέφερε η εφημερίδα “The Times of India”, ενώ προβλήματα προκλήθηκαν στις πτήσεις αεροσκαφών προς την ινδική πρωτεύουσα.

Στο Νέο Δελχί καταγράφηκε ένα από τα χειρότερα κύματα υψηλών θερμοκρασιών στην ιστορία του, νωρίτερα μέσα στον Ιούνιο.

Η ινδική πρωτεύουσα αντιμετώπισε επίσης, τις μεγαλύτερες νεροποντές εδώ και δεκαετίες στις 28 Ιουνίου, με τα ποσοστά βροχόπτωσης που καταγράφηκαν μέσα σε μία ημέρα να ξεπερνούν το μέσο μηνιαίο ποσοστό βροχόπτωσης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ακίνητα: Στροφή των Ελλήνων στο ενοίκιο, δυσκολία στην ανταπόκριση του κόστους στέγασης

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το πρώτο κατάστημα New Yorker στην Ελλάδα

Έλεγχοι για φοροδιαφυγή: Ειδικός αλγόριθμος επιλέγει φορολογούμενους και στόχους

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider