Στις Βρυξέλλες ο Γ. Γεραπετρίτης για το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Στις Βρυξέλλες ο Γ. Γεραπετρίτης για το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Στην ημερήσια διάταξη του Συμβουλίου περιλαμβάνονται ο πόλεμος στην Ουκρανία, οι τελευταίες εξελίξεις στη Γεωργία και τη Βενεζουέλα και η κρίση στη Μέση Ανατολή.

Στις Βρυξέλλες μεταβαίνει σήμερα, Κυριακή 26 Μαϊου, ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, προκειμένου να συμμετάσχει αύριο, Δευτέρα 27 Μαΐου, στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στην ημερήσια διάταξη του Συμβουλίου περιλαμβάνονται ο πόλεμος στην Ουκρανία, οι τελευταίες εξελίξεις στη Γεωργία και τη Βενεζουέλα και η κρίση στη Μέση Ανατολή, για την οποία οι υπουργοί Εξωτερικών των κρατών-μελών της ΕΕ θα ανταλλάξουν απόψεις με τους ομολόγους τους της Αιγύπτου, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, της Ιορδανίας, του Κατάρ, της Σαουδικής Αραβίας και τον Γενικό Γραμματέα του Αραβικού Συνδέσμου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ακίνητα: Πρόστιμα έως 1.000 ευρώ φέρνει το ΜΙΔΑ σε ιδιοκτήτες και ενοικιαστές

Το όνομα «Αβραμόπουλος» έκανε φτερά - Το κόμμα Καρυστιανού φυλλοροεί - Η ισότητα στην αμοιβή

Έρχονται μεγάλες επενδύσεις - Θα αλλάξει χέρια - Το παλμαρέ των ισχυρών

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider