«Μια ιστορία από την Πόλη»: Το μεγάλο ντοκιμαντέρ του Gazzetta για τα 100 χρόνια της ΑΕΚ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Μια ιστορία από την Πόλη»: Το μεγάλο ντοκιμαντέρ του Gazzetta για τα 100 χρόνια της ΑΕΚ
Ένα συγκινητικό ντοκιμαντέρ για την ΑΕΚ που γιορτάζει έναν αιώνα ζωής, ετοίμασε το Gazzetta, σήμερα 13 Απριλίου, τιμώντας τα 100 χρόνια της «Ένωσης»!

Ένα συγκινητικό ντοκιμαντέρ για την ΑΕΚ που γιορτάζει έναν αιώνα ζωής, ετοίμασε το Gazzetta, σήμερα 13 Απριλίου, τιμώντας τα 100 χρόνια της «Ένωσης»!

Οι «κιτρινόμαυροι» είναι συνδεδεμένοι με την προσφυγιά, την Κωνσταντινούπολη και στα 100 χρόνια της ιστορίας τους έχουν αποκομίσει στιγμές συγκίνησης και ανεξίτηλες αναμνήσεις.

Το Gazzetta ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη. Εκεί που ξεκίνησε η Ιστορία. Γιατί μια ιδέα 100 ετών δεν μεταφέρεται μόνο με λόγια. Χρειάζεται εικόνες. Γιατί μια Ιστορία ξεριζωμού πρέπει να τη δεις για να τη νιώσεις. Πρέπει να την ακούσεις για να την καταλάβεις. Πρέπει να είσαι εκεί. Όπως ήταν εκεί αυτοί που την ξεκίνησαν.

Οι ρίζες είναι στο Πέρα Κλουμπ. Το Gazzetta πήγε να το δει, να μιλήσει με τους ανθρώπους που κρατάνε ακόμα ζωντανή τη φλόγα. Που έχουν Ιστορίες να πουν, στο κτίριο που ξεκίνησαν όλα.

Και μετά η Νέα Φιλαδέλφεια. Εκεί που στεγάστηκαν τα όνειρα και οι ελπίδες. Εκεί που γκρεμίστηκαν για δεκαετίες. Εκεί που σηκώθηκαν ξανά για να στεγάσουν τις νέες γενιές. Αυτές τις γενιές που έχουν μία υποχρέωση: να μην ξεχάσουν.

Εκατό χρόνια ΑΕΚ. Εκατό χρόνια ιστορίες για έναν αιώνα μιας Ιστορίας. Μιας Ιστορίας από την Πόλη…

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider