Γάζα: Η World Central Kitchen ζητά τη σύσταση ανεξάρτητης επιτροπής ερευνών

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Γάζα: Η World Central Kitchen ζητά τη σύσταση ανεξάρτητης επιτροπής ερευνών
Η αμερικανική ανθρωπιστική οργάνωση World Central Kitchen (WCK), της οποίας επτά συνεργάτες σκοτώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στη Λωρίδα της Γάζα σε ισραηλινά πλήγματα, ζήτησε σήμερα τη σύσταση ανεξάρτητης επιτροπής ερευνών.

Η αμερικανική ανθρωπιστική οργάνωση World Central Kitchen (WCK), της οποίας επτά συνεργάτες σκοτώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στη Λωρίδα της Γάζας σε ισραηλινά πλήγματα, ζήτησε σήμερα τη σύσταση ανεξάρτητης επιτροπής ερευνών.

«Ζητούμε τη σύσταση μιας ανεξάρτητης επιτροπής επιφορτισμένης να ερευνήσει τις δολοφονίες των συναδέλφων μας», ανέφερε η μκο σε ανακοίνωση. Ο ισραηλινός στρατός «δεν μπορεί να ερευνήσει με αξιόπιστο τρόπο τη δική του αποτυχία στη Γάζα», πρόσθεσε η μκο, αφού ο στρατός αναγνώρισε σειρά «σοβαρών λαθών» σχετικά με το περιστατικό αυτό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Μετρό Αθήνας: Συνθήκες «βρασμού» στους συρμούς για 3 ακόμα (τουλάχιστον) καλοκαίρια - Πότε έρχεται κλιματισμός

Ακίνητα: Στην Ελλάδα η δεύτερη μεγαλύτερη αύξηση ενοικίων στην ΕΕ - Η προσιτότητα κατοικίας

Κοινωνικός τουρισμός: Δωρεάν διακοπές για 300.000 δικαιούχους από 1η Μαΐου - Έξτρα μπόνους 300 ευρώ για νέους

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider