Ακινητοποιήθηκε τρένο που εκτελούσε το δρομολόγιο Χαλκίδα - Αθήνα από πρόσκρουση σε δένδρο

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ακινητοποιήθηκε τρένο που εκτελούσε το δρομολόγιο Χαλκίδα - Αθήνα από πρόσκρουση σε δένδρο
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Σύμφωνα με την Hellenic Train η αμαξοστοιχία 1547 προσέκρουσε σε πεσμένο δέντρο επί της γραμμής στο ύψους του Αγίου Στεφάνου. Δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί.

Τρένο που εκτελούσε το δρομολόγιο Χαλκίδα - Αθήνα ακινητοποιήθηκε μετά την πρόσκρουσή του σε δέντρο που είχε πέσει πάνω στις γραμμές.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την Hellenic Train η αμαξοστοιχία 1547 (Χαλκίδα - Αθήνα) προσέκρουσε σε πεσμένο δέντρο επί της γραμμής στο ύψους του Αγίου Στεφάνου, με αποτέλεσμα την ακινητοποίηση της. «Δεν υπάρχει κανένας τραυματισμός επιβατών και προσωπικού» , αναφέρει η Hellenic Train ενώ αναμένονται σημαντικές καθυστερήσεις.

Επίσης λόγω της πτώσης, η γραμμή είναι μονή μεταξύ Αφιδνών - ΣΚΑ και η αμαξοστοιχία IC53 αναμένει στο Σ.Σ Αφιδνών, και η IC54 στο Σ.Σ Αθηνών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ταμείο Ανάκαμψης: Ο διπλός κίνδυνος για κονδύλια και δαπάνες – Πώς μπορεί να εκτροχιαστεί ο προϋπολογισμός

Κτηματολόγιο: Τι φέρνει η επόμενη ημέρα για τις Πολεοδομίες και την αγορά ακινήτων

Τα 5,33 ευρώ ανά κιλό λαγοκέφαλου είναι περιβαλλοντικό μέτρο ή επίδομα σε ψαράδες;

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider