Κακοκαιρία Daniel - Πυροσβεστική: Σε ασφαλή σημεία μεταφέρθηκαν 3.576 άτομα - Έχουν πραγματοποιηθεί 3.511 αντλήσεις υδάτων

Newsroom
Μοιράσου το
Κακοκαιρία Daniel - Πυροσβεστική: Σε ασφαλή σημεία μεταφέρθηκαν 3.576 άτομα - Έχουν πραγματοποιηθεί 3.511 αντλήσεις υδάτων
Συνολικά 10.146 κλήσεις έχει λάβει στην Περιφέρεια Θεσσαλίας το Κέντρο Επιχειρήσεων.

Συνολικά 10.146 κλήσεις έχει λάβει στην Περιφέρεια Θεσσαλίας το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος από την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου έως σήμερα στις 7 το πρωί. Παράλληλα μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί 3.511 αντλήσεις υδάτων ενώ μεταφέρθηκαν σε ασφαλή σημεία 3.576 άτομα, σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής.

Επιπλέον όπως τονίζεται στην ενημέρωση, οι δυνάμεις του Πυροσβεστικού Σώματος παραμένουν ισχυρές στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και όπου απαιτείται, τα εναέρια και επίγεια μέσα καθώς και Σ.μη.Ε.Α. του Π.Σ. μεταφέρουν τρόφιμα, νερό, φάρμακα και είδη κλινοστρωμνής, σε πληγέντες των περιοχών της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Τέλος η Πυροσβεστική καλεί όλους τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις των αρμόδιων αρχών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Κακοκαιρία Daniel: Στους 17 οι νεκροί – Αναγνωρίστηκε μέσω DNA το ζευγάρι Αυστριακών

Πλημμύρες: Στα 300 εκατ. ευρώ οι αποζημιώσεις στη Θεσσαλία από τις ασφαλιστικές

gazzetta
gazzetta readerinsiderinsider