Όσκαρ 2023: Τέλος το κόκκινο χαλί – Άλλαξε χρώμα μετά από 62 έτη

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Όσκαρ 2023: Τέλος το κόκκινο χαλί – Άλλαξε χρώμα μετά από 62 έτη
«Νομίζω ότι μπορούμε να έχουμε ένα χαλί σαμπάνιας αντί για ένα κόκκινο χαλί, επειδή είμαστε σίγουροι ότι δεν θα χυθεί αίμα».

Η σημαντικότερη βραδιά του Χόλιγουντ, τα Όσκαρ, δεν θα ανοίξουν με το χαρακτηριστικό κόκκινο χαλί, για πρώτη φορά σε περισσότερες από έξι δεκαετίες.

Το διάσημο χαλί των Όσκαρ - όπου οι σταρ επιδεικνύουν ποζάρουν και φωτογραφίζονται - θα έχει φέτος ένα χρώμα «σαμπανιζέ».

Θα είναι η πρώτη φορά από το 1961 που το χαλί στα Όσκαρ δεν θα είναι κόκκινο με τον Τζο Λιούις, ειδικό επί του θέματος να εκτιμά πως μέχρι στιγμής, η κυκλοφορία έχει πάει καλά.

«Δεν είχαμε τέτοια σημαντική αλλαγή εδώ και περισσότερα από 15 - 20 χρόνια και αυτό είναι αρκετά τολμηρό. Αλλά νομίζω ότι ο κόσμος θα μας ενημερώσει για τη γνώμη τους» εκτίμησε.

Ο γνωστός παρουσιαστής Τζίμι Κίμελ ήταν παρών στα αποκαλυπτήρια και φυσικά είχε μερικά σαρκαστικά σχόλια να κάνει σχετικά με την αλλαγή.

«Νομίζω ότι μπορούμε να έχουμε ένα χαλί σαμπάνιας αντί για ένα κόκκινο χαλί, επειδή είμαστε σίγουροι ότι δεν θα χυθεί αίμα», σημείωσε χιουμοριστικά.

«Φαίνεται κρίμα γιατί το κόκκινο χαλί είναι τόσο διάσημο, έτσι δεν είναι;» διερωτήθηκε ο Ίαν Λόγκαν, τουρίστας από την Αγγλία. «Απλώς δεν φαίνεται σωστό να το αλλάξουμε» πρόσθεσε.

Αξίζει να σημειωθεί πως η τελετή των φετινών Όσκαρ θα πραγματοποιηθούν τα ξημερώματα της Δευτέρας 13 Μαρτίου, ώρα Ελλάδας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ο Ντόναλντ Τραμπ καλείται να καταθέσει ενώπιον δικαστηρίου στη Νέα Υόρκη

Ιαπωνία: Αμετάβλητα τα επιτόκια της BoJ, στο «κύκνειο άσμα» του Κουρόντα

Αλλαγή ώρας 2023: Πότε πάμε τους δείκτες του ρολογιού μία ώρα μπροστά

gazzetta
gazzetta reader insider insider