Θεσσαλονίκη: Στον ανακριτή για κακούργημα ο 40χρονος που κατηγορείται ότι ποδοπάτησε γατάκι μέχρι θανάτου

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Θεσσαλονίκη: Στον ανακριτή για κακούργημα ο 40χρονος που κατηγορείται ότι ποδοπάτησε γατάκι μέχρι θανάτου
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Προανακριτικά αρνήθηκε ότι πρόκειται για τον δράστη. Η ταυτοποίησή του προέκυψε από την αξιοποίηση υλικού από κάμερες ασφαλείας αλλά και καταθέσεις μαρτύρων.

Αντιμέτωπος με την κατηγορία της θανάτωσης ζώου συντροφιάς, σε βαθμό κακουργήματος, βρίσκεται ο 40χρονος που ταυτοποιήθηκε για το περιστατικό με το γατάκι, το οποίο, σύμφωνα με τις κατηγορίες, ποδοπάτησε μέχρι θανάτου, τον περασμένο Αύγουστο, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Μετά την ταυτοποίησή του από την αστυνομία, η δικογραφία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, από την οποία ασκήθηκε ποινική δίωξη. Το επόμενο διάστημα ο 40χρονος θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στον ανακριτή.

Ο κατηγορούμενος προανακριτικά αρνήθηκε ότι πρόκειται για τον δράστη. Η ταυτοποίησή του προέκυψε από την αξιοποίηση υλικού από κάμερες ασφαλείας αλλά και καταθέσεις μαρτύρων. Την υπόθεση είχε γνωστοποιήσει φιλοζωική οργάνωση με καταγγελία στις Αρχές.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ιδιωτικό χρέος: Πρεμιέρα στις 20 Μαΐου για το Μητρώο Παρακολούθησης οφειλών

Σε δημογραφικό «κατήφορο» η Ελλάδα: Μόλις ένα στα 4 νοικοκυριά έχουν παιδιά - Ποιες χώρες απολαμβάνουν baby boom

Ποιος είναι ο αμερικανικός όμιλος που «βάζει πόδι» στην ελληνική αγορά πολυετούς κατοικίας

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider