Ισραήλ: Οι σειρήνες του συναγερμού ήχησαν στο Τελ Αβίβ

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ισραήλ: Οι σειρήνες του συναγερμού ήχησαν στο Τελ Αβίβ
Προειδοποίηση για επίθεση με ρουκέτες, για πρώτη φορά από την έναρξη της πολεμική κλιμάκωσης με την οργάνωση του Ισλαμικού Τζιχάντ στην Λωρίδα της Γάζας.

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε σήμερα ότι οι σειρήνες για συναγερμό για επίθεση με ρουκέτες ήχησαν στο Τελ Αβίβ, για πρώτη φορά από την έναρξη της πολεμική κλιμάκωσης με την οργάνωση του Ισλαμικού Τζιχάντ στην Λωρίδα της Γάζας.

Σε σύντομη ανακοίνωση, ο στρατός διευκρινίζει ότι οι σειρήνες ήχησαν στον τομέα του Γκους Νταν, κοντά στο Τελ Αβίβ.

Σύμφωνα με δημοσιογράφο του Γαλλικού Πρακτορείου (AFP), οι σειρήνες ήχησαν στις γειτονικές της Λωρίδας της Γάζας περιοχές, από όπου η οργάνωση εκτοξεύει ρουκέτες κατά του ισραηλινού εδάφους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ecofin: Ώρα αποφάσεων για τις φθηνές αγορές από Shein και Temu

Ιστορική στιγμή για την Ελλάδα η εκλογή Πιερρακάκη στην κορυφή του Eurogroup, παρασκήνιο - Τα κακά μαντάτα της Real Polls για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

ΕΕΣΥΠ: «Διπλή πρόσκληση» για master plan - στρατηγικό σχέδιο για ανάδειξη/βιωσιμότητα του ΟΑΚΑ

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider