ΗΠΑ: Ένοχος για απάτη ο πρώην πρόεδρος της Theranos

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
ΗΠΑ: Ένοχος για απάτη ο πρώην πρόεδρος της Theranos
Έξι μήνες αφού η ιδρύτρια της Theranos, Ελίζαμπεθ Χολμς, είχε καταδικαστεί για εξαπάτηση των επενδυτών της εταιρείας.

Ομοσπονδιακό δικαστήριο των ΗΠΑ καταδίκασε τον πρώην πρόεδρο της Theranos, Ραμές «Σάνι» Μπαλγουάνι, για απάτη, κρίνοντας τον ένοχο για τις 12 κατηγορίες που αντιμετώπιζε.

Με βάση τη δικαστική απόφαση, ο Μπαλγουάνι αντιμετωπίζει ποινής φυλάκισης έως και για 20 χρόνια

Πρόκειται για την δεύτερη καταδικαστική απόφαση για το σκάνδαλο της Theramnos και έρχεται έξι μήνες αφού η ιδρύτρια της Theranos, Ελίζαμπεθ Χολμς, είχε καταδικαστεί για εξαπάτηση των επενδυτών της εταιρείας.

Σημειώνεται πως η Theranos είχε υποσχεθεί στο κοινό και στους υποψήφιους επενδυτές την πραγματοποίηση μιας σειρά ιατρικών εξετάσεων με δείγμα μερικών σταγόνων αίματος.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Τόσο κοστίζει το γιοτ του ιδιοκτήτη της Μάντσεστερ Σίτι που έφτασε στην Καλαμάτα

Ποιες εξαγγελίες μπαίνουν στο «καλάθι» της ΔΕΘ για τη στέγαση, τις συντάξεις και τις ασφαλιστικές εισφορές

IX: Έρχονται τα πρώτα πρόστιμα για 350.000 οχήματα χωρίς ΚΤΕΟ και τέλη κυκλοφορίας

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider