Ακόμα 265 Ουκρανοί πρόσφυγες στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ακόμα 265 Ουκρανοί πρόσφυγες στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο
Από την έναρξη του πολέμου, στην Ελλάδα έχουν περάσει τα σύνορα 22.382 Ουκρανοί υπήκοοι, από τους οποίους 6.254 ανήλικοι.

Σε 265 ανήλθαν οι Ουκρανοί πρόσφυγες που έφτασαν στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο, μεταξύ των οποίων και 54 ανήλικοι, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Αναλυτικά:

Από τον Προμαχώνα: 132

Από Ευζώνους: 12

Από τα υπόλοιπα χερσαία σύνορα: 69

Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» αφίχθησαν 48, στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» 2 και στα λοιπά αεροδρόμια 2.

Συνολικά, από την έναρξη του πολέμου, στην Ελλάδα έχουν περάσει τα σύνορα 22.382 Ουκρανοί υπήκοοι, από τους οποίους 6.254 ανήλικοι.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Από την Παρασκευή ξεκινά η καταβολή των αυξημένων συντάξεων - Τα ποσά με παραδείγματα

Πού ανοίγει νέο κατάστημα Taco Bell

Έρχεται νέο πρόγραμμα επιχειρηματικότητας για νέους από τη ΔΥΠΑ με επιδότηση 17.500 ευρώ - Έμφαση στις γυναίκες

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider