Η Βόρεια Μακεδονία καλεί τους πολίτες της να φύγουν από την Ουκρανία

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Βόρεια Μακεδονία καλεί τους πολίτες της να φύγουν από την Ουκρανία
Προτρέπει όλους τους πολίτες της Βόρειας Μακεδονίας, οι οποίοι βρίσκονται τώρα στην Ουκρανία να την εγκαταλείψουν το συντομότερο δυνατό

Η Βόρεια Μακεδονία κάλεσε σήμερα τους πολίτες της να φύγουν από την Ουκρανία, επικαλούμενη την κατάσταση ασφαλείας στη χώρα αυτή.

Το υπουργείο Εξωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας σε ανακοίνωσή του καλεί όλους τους πολίτες της χώρας, οι οποίοι σχεδιάζουν να επισκεφθούν την Ουκρανία το προσεχές χρονικό διάστημα, να αποφύγουν να ταξιδέψουν προς τη χώρα αυτή.

Επιπροσθέτως προτρέπει όλους τους πολίτες της Βόρειας Μακεδονίας, οι οποίοι βρίσκονται τώρα στην Ουκρανία να την εγκαταλείψουν το συντομότερο δυνατόν, εφ' όσον έχουν τη δυνατότητα, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Εκκένωση των Ιαπώνων ζητά το Τόκιο

Εν μέσω των ανησυχιών για κλιμάκωση της έντασης μεταξύ των χωρών της Δύσης και της Ρωσίας στην Ανατολική Ευρώπη, η κυβέρνηση της Ιαπωνίας ζητά την άμεση απομάκρυνση όλων υπηκόων της από την Ουκρανία.

Σε σχετική οδηγία του ιαπωνικού υπουργείου Εξωτερικών, καλούνται όλες οι υπήκοοι της ασιατικής χώρας να φύγουν άμεσα από την Ουκρανία για λόγους ασφάλειας, όπως μετέδωσε το Reuters.

Εξάλλου, το υπουργείο Εξωτερικών της Ολλανδίας εξέδωσε σύσταση αποφυγής ταξιδιών στην Ουκρανία για όλους τους Ολλανδούς πολίτες, λόγω της έκρυθμης κατάστασης στη χώρα της Ανατολικής Ευρώπης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Κρίση στην Ουκρανία: Φουντώνει η κόντρα μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας - Συνεχίζονται οι εκκενώσεις από ξένες χώρες

gazzetta
gazzetta reader insider insider