Ένταση και οδοφράγματα έξω από την ΑΣΟΕΕ - Άνοιξε η Πατησίων

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ένταση και οδοφράγματα έξω από την ΑΣΟΕΕ - Άνοιξε η Πατησίων
Νέος γύρος έντασης στο κέντρο της Αθήνας, καθώς μετά τα μικρής έκτασης επεισόδια που σημειώθηκαν στην περιοχή των Εξαρχείων, τα έκτροπα μεταφέρθηκαν γύρω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου ομάδες νεαρών έστησαν οδοφράγματα με κάδους, κλείνοντας προσωρινά την κυκλοφορία στην οδό Πατησίων.

Νέος γύρος έντασης στο κέντρο της Αθήνας, καθώς μετά τα μικρής έκτασης επεισόδια που σημειώθηκαν στην περιοχή των Εξαρχείων, τα έκτροπα μεταφέρθηκαν γύρω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου ομάδες νεαρών έστησαν οδοφράγματα με κάδους, κλείνοντας προσωρινά την κυκλοφορία στην οδό Πατησίων.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της ΕΛΑΣ, ενώ η τροχαία έχει κλείσει την οδό Πατησιών και στα δύο ρεύματα από το ύψος της Κοδριγκτόνος ως την λεωφόρο Αλεξάνδρας. Σύμφωνα με την αστυνομία στην περιοχή επικρατεί, πλέον, ηρεμία και η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα το μεσημέρι της Τετάρτης, άτομα τα οποία μετείχαν σε συγκέντρωση και πορεία στα Προπύλαια ενάντια στην υποχρεωτική λήψη DNA, κινήθηκαν προς τα Εξάρχεια όπου υπήρξε συμπλοκή με τις αστυνομικές δυνάμεις που έκλειναν το δρόμο, με αποτέλεσμα να υπάρξουν πέντε προσαγωγές και τραυματισμοί διαδηλωτών και αστυνομικών.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider