Υπ. Υγείας: Στο Αρκαλοχώρι η Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας του ΠαΓΝΗ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Υπ. Υγείας: Στο Αρκαλοχώρι η Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας του ΠαΓΝΗ
Συστάθηκε γραφείο στο χώρο προσωρινής διαμονής των σεισμόπληκτων για την ψυχολογική υποστήριξή τους από εξειδικευμένους επαγγελματίες Ψυχικής Υγείας.

Την Τρίτη, 28.09.2021, η Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου μετέβη στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου, για την παροχή υπηρεσιών ψυχοκοινωνικής υποστήριξης στους σεισμόπληκτους συμπολίτες μας, σε καθημερινή βάση, κατόπιν πραγματοποίησης επιτόπιων επισκέψεων για την αξιολόγηση των αναγκών τους.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου του υπουργείου Υγείας, συστάθηκε γραφείο στο χώρο προσωρινής διαμονής των σεισμόπληκτων για την ψυχολογική υποστήριξή τους από εξειδικευμένους επαγγελματίες Ψυχικής Υγείας και ομάδα εθελοντών από την Πανεπιστημιακή Ψυχιατρική και Παιδοψυχιατρική Κλινική του ΠαΓΝΗ.

Η Κινητή Μονάδα λειτουργεί υπό το συντονισμό του Υπουργείου Υγείας, της Διοικήτριας της 7ης Υ.ΠΕ. κ. Ε. Μπουρμπουδάκη, τον Επιστημονικό Υπεύθυνο της Κινητής Μονάδας Ν. Βγόντζα και το προσωπικό του Κ.Υ. Αρκαλοχωρίου.

Το υπουργείο ενημερώνει πως στο προσεχές διάστημα θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις και σε άλλες πληγείσες περιοχές.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider