Ο Μπους παρομοίασε τους Αμερικανούς εξτρεμιστές με ξένους τρομοκράτες

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ο Μπους παρομοίασε τους Αμερικανούς εξτρεμιστές με ξένους τρομοκράτες
«Οι εξτρεμιστές στις Ηνωμένες Πολιτείες και στο εξωτερικό είναι «παιδιά του ίδιου κακού», δήλωσε ο πρώην πρόεδρος Τζορτζ Μπους.

«Οι εξτρεμιστές στις Ηνωμένες Πολιτείες και στο εξωτερικό είναι «παιδιά του ίδιου κακού», δήλωσε ο πρώην πρόεδρος Τζορτζ Μπους στην ομιλία του για την επέτειο από τα 20 χρόνια των τρομοκρατικών επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου.

Ο πρώην πρόεδρος έδωσε μια ομιλία στο Σάνκσβιλ της Πενσυλβάνια, όπου εξιστόρησε τον ηρωισμό των επιβατών και του πληρώματος της Πτήσης 93, η οποία έπεσε σε ένα χωράφι αφού οι επιβάτες και το πλήρωμά του πολέμησαν για να αποτρέψουν μια επίθεση.

Ωστόσο στην ομιλία του, ο Μπους παρομοίωσε τους εξτρεμιστές των ΗΠΑ με ξένους τρομοκράτες που επιτέθηκαν στις ΗΠΑ πριν από 20 χρόνια.

«Έχουμε παρατηρήσει την αύξηση γύρω από τους κινδύνους της χώρα μας που μπορούν να προέλθουν όχι μόνο εκτός των συνόρων, αλλά και από τη βία που συγκεντρώνεται μέσα στη χώρας μας», είπε ο Μπους. «Υπάρχει μικρή διαφορά πολιτισμού μεταξύ των βίαιων εξτρεμιστών στο εξωτερικό και των βίαιων εξτρεμιστών στο εσωτερικό», όπως ανέφερε ο ίδιος σύμφωνα με διεθνή μέσα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider