Ειδήσεις | Ελλάδα
06-09-2021 | 11:42

8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ - The Greek Fine Food Exhibition: Έφτασε η ώρα των φυσικών εκθέσεων

Newsroom
Μοιράσου το
8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ - The Greek Fine Food Exhibition: Έφτασε η ώρα των φυσικών εκθέσεων
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Η 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, The Greek Fine Food Exhibition, η μεγαλύτερη έκθεση των Ελλήνων παραγωγών, ανακοίνωσε με δελτίο Τύπου πως «επιστρέφει δυναμικά» 04 - 06 Φεβρουαρίου 2022 σε συνθήκες covid free στο MEC Παιανίας. 
 
Η έκθεση αναφέρει αναλυτικά στην ανακοίνωση της:

«Η εμπειρία των τελευταίων δυο χρόνων, απέδειξε ότι η αγορά έχει ανάγκη την πραγματοποίηση των εκθέσεων με φυσική παρουσία, αφού αυτές εξακολουθούν να αποτελούν το κύριο forum για τις εμπορικές συναλλαγές και κομβικής σημασίας διοργανώσεις για την ενίσχυση της οικονομίας.  
 
Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, με περισσότερους από 60.000 επισκέπτες, 350 Έλληνες παραγωγούς, 3000 μοναδικά προϊόντα, έρχεται να επιβεβαιώσει την ηγετική της θέση στον κλάδο των Τροφίμων και Ποτών και να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το διεθνή χαρακτήρα των ελληνικών επιχειρήσεων.
 
Η 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ - The Greek Fine Food Exhibition, το 2022, θα δώσει την ευκαιρία στις ελληνικές επιχειρήσεις που συμμετέχουν ως εκθέτες, να αναδείξουν τα προϊόντα τους, να συνάψουν εμπορικές συμφωνίες μέσω των B2B συναντήσεων, αλλά και να διευρύνουν το πελατολόγιο τους εντός και εκτός συνόρων με νέους δυναμικούς πελάτες τόσο από την ελληνική, όσο και διεθνή αγορά που αναμένεται να την επισκεφτούν!

Επιπλέον, οι εκθέτες θα έχουν την ευκαρία να προβάλουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα προϊόντα τους μέσα από συνταγές που θα δημιουργήσουν 200 και πλέον καταξιώμένοι chefs στην αγαπημένη ενότητα “Μαγειρεύουμε Ελλάδα".»

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.