Νορβηγία: Μέχρι τέλος Ιουλίου οι περιορισμοί, λόγω της μετάλλαξης Δέλτα

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Νορβηγία: Μέχρι τέλος Ιουλίου οι περιορισμοί, λόγω της μετάλλαξης Δέλτα
Όπως δήλωσε η πρωθυπουργός της χώρας, Έρνα Σόλμπεργκ, «υπάρχει κίνδυνος η μετάλλαξη Δέλτα να προκαλέσει ένα τέταρτο κύμα μολύνσεων»

Σε επέκταση των περιοριστικών μέτρων κατά του κορονοϊού τουλάχιστον μέχρι το τέλος του Ιουλίου προχωρά η Νορβηγία, λόγω της εξάπλωσης της μετάλλαξης Δέλτα της νόσου στη χώρα της Σκανδιναβίας.

Όπως δήλωσε η πρωθυπουργός της χώρας, Έρνα Σόλμπεργκ, «υπάρχει κίνδυνος η μετάλλαξη Δέλτα να προκαλέσει ένα τέταρτο κύμα μολύνσεων στον ανεμβολίαστο πληθυσμό, ανάμεσα στους οποίους και σε εκείνους που έχουν εμβολιαστεί με μια δόση ή που ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες».

Ο υπουργός Υγείας της Νορβηγίας ανακοίνωσε ότι στη χώρα πιθανόν η μετάλλαξη Δέλτα να γίνει η επικρατούσα αυτό τον μήνα.

Σύμφωνα με το Νορβηγικό Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας, σχεδόν τα 2/3 των ενηλίκων στη χώρα έχουν εμβολιαστεί με την πρώτη δόση, ενώ το 37% και με τις δύο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Με ψήφους της ΝΔ το ελληνικό Iron Dome, στο παρών το ΠΑΣΟΚ - Ψηφοφορία σουρωτήρι στο πασοκικό συνέδριο

Εστίαση: Αυξήσεις μισθών, επιδόματα και 6ήμερη εργασία στη νέα διετή κλαδική σύμβαση

Οι 390 «πρωτάρηδες» δισεκατομμυριούχοι

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider