Συλλυπητήρια για τους τέσσερις Αιγύπτιους νεκρούς στην πυρκαγιά της Λεμεσού

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Συλλυπητήρια για τους τέσσερις Αιγύπτιους νεκρούς στην πυρκαγιά της Λεμεσού
Συλλυπητήρια εξέφρασε μέσω ανάρτησης στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο uπουργός 'Αμυνας Χαράλαμπος Πετρίδης

Τα συλλυπητήρια του για τον τραγικό θάνατο τεσσάρων Αιγυπτίων, που έχασαν τη ζωή τους στις φονικές πυρκαγιές της Κύπρου, εξέφρασε μέσω ανάρτησης στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο uπουργός 'Αμυνας Χαράλαμπος Πετρίδης.
«Για τον τραγικό θάνατο τεσσάρων νέων ανθρώπων από τη γειτονική μας χώρα στην οποία βρίσκομαι, εκφράζω στον Πρόεδρο της Αιγύπτου, στην Κυβέρνηση της χώρας και στις οικογένειες τα ειλικρινή και βαθιά μου συλλυπητήρια», έγραψε ο κ. Πετρίδης, ο οποίος βρίσκεται στην Αίγυπτο όπου εκπροσώπησε την Κύπρο στα χθεσινά εγκαίνια της νέας Αιγυπτιακής Ναυτικής Βάσης της «3ης Ιουλίου», στην περιοχή της Μάρσα Ματρούχ στη βόρεια Αίγυπτο.

Από την πλευρά του, υποδεχόμενος στην έδρα του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας τον yπουργό 'Αμυνας Χαράλαμπο Πετρίδη, ο Πατριάρχης Θεόδωρος εξέφρασε την ευχή να σταματήσει η πύρινη λαίλαπα στην Κύπρο, πραγματοποιώντας δέηση «για να παύσουν τα φρυάγματα της φλόγας, και να φυλάττει τους ανθρώπους που δίνουν έναν μεγάλο αγώνα αυτές τις στιγμές για την κατάπαυση του πυρός και να έλθει πάλι η ειρήνη και η ευημερία σε αυτή την ευλογημένη νήσο».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider