ΗΠΑ: Εκτοξεύονται οι τιμές των εισιτηρίων για το Superbowl, λόγω social distancing και COVID-19

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΗΠΑ: Εκτοξεύονται οι τιμές των εισιτηρίων για το Superbowl, λόγω social distancing και COVID-19

Εν αναμονή του αγώνα του Superbowl στις 7 Φεβρουαρίου, της ημέρας-ορόσημο για το αμερικάνικο football, ανάμεσα σε Tampa Bay Buccaneers και Kansas City Chiefs, στην έδρα των πρώτων, οι τιμές των εισιτηρίων έχουν εκτοξευθεί χωρίς προηγούμενο.

Οι περιορισμοί στον αριθμό των διαθέσιμων θέσεων, στα πλαίσια των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας, ώθησαν τις τιμές έως τα 18.450 δολάρια, σύμφωνα με το Gametime, που συλλέγει στοιχεία από πιστοποιημένους πωλητές εισιτηρίων. Στο Ticketmaster, δε, που είναι η επίσημη σελίδα πώλησης εισιτηρίων του πρωταθλήματος του NFL, έως την Παρασκευή το απόγευμα είχαν εκτοξευθεί στις 40.000 δολάρια.

Ενώ το 2020 οι θεατές ανέρχονταν στους 62.417 σύμφωνα με το CNBC, φέτος θα διατεθούν 14.500 εισιτήρια, συν 7.500 που το NFL θα διαθέσει σε υγειονομικούς που έχουν εμβολιαστεί και με τις δύο δόσεις του εμβολίου. Σύνολο εισιτηρίων, μόλις 22.000, οι οποίοι θα πρέπει να καθίσουν σε απόσταση έξι ποδιών μεταξύ τους.

Επιπλέον, οι μάσκες θα είναι υποχρεωτικές, ενώ θα υπάρχουν σε όλους τους χώρους του γηπέδου αντισηπτικά. Ταυτόχρονα, έχει προβλεφθεί ειδικός χώρος απομόνωσης για όσους φιλάθλους αρχίσουν να έχουν κάποια αδιαθεσία κατά την διάρκεια του αγώνα.

Φωτογραφία: Getty Images/Ideal Image

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider