Βραζιλία: Ξεπέρασαν τους 195.00 οι νεκροί από τον κορονοϊό

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Βραζιλία: Ξεπέρασαν τους 195.00 οι νεκροί από τον κορονοϊό

Περί τα 24.605 κρούσματα του SARS-CoV-2 καταγράφηκαν στη Βραζιλία τις προηγούμενες 24 ώρες, ενώ άλλοι 462 ασθενείς με την COVID-19 έχασαν τη ζωή τους σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της χώρας.

Η χώρα έχει συνολικά καταγράψει 195.411 θύματα, ενώ ο αριθμός των μολύνσεων από την αρχή της πανδημίας ανέρχεται σε 7.700.578, σύμφωνα με τα επίσημα δεδομένα.

Πρόκειται για τον δεύτερο βαρύτερο απολογισμό στον κόσμο, πίσω μόνο από εκείνον των ΗΠΑ, και τον τρίτο υψηλότερο αριθμό μολύνσεων, πίσω από αυτούς των ΗΠΑ και της Ινδίας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Πώς θα εφαρμοστεί η απαγόρευση πρόσβασης των ανηλίκων στα social media

Γιατί η Ελλάδα ρίχνει 2 εκατ. βαρέλια καυσίμων στην αγορά χωρίς να υπάρχει έλλειψη - Μπαράζ συσκέψεων

Fuel Pass: Ποια ΑΦΜ κάνουν σήμερα αίτηση

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider