ΗΠΑ- Εκλογές 2020: Ξεκίνησε η πρώιμη ψηφοφορία στην πολιτεία της Νέας Υόρκης

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
ΗΠΑ- Εκλογές 2020: Ξεκίνησε η πρώιμη ψηφοφορία στην πολιτεία της Νέας Υόρκης
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Η αστυνομία της Νέας Υόρκης προετοιμάζεται εδώ και εβδομάδες για διαδηλώσεις, ενώ για την πρώιμη ψηφοφορία έχει αναπτύξει αστυνομικούς σε όλα τα εκλογικά κέντρα.

Οι Νεοϋορκέζοι, στη μεγάλη τους πλειονότητα υποστηρικτές των Δημοκρατικών, άρχισαν χθες Σάββατο να ψηφίζουν για τις προεδρικές εκλογές καθώς δεν θεωρούν την ήττα του Ντόναλντ Τραμπ δεδομένη και θέλουν να διασφαλίσουν μια «μεγάλη νίκη» για τον Τζο Μπάιντεν.

Μια μεγάλη ουρά σχηματιζόταν χθες το πρωί, πρώτη ημέρα της πρώιμης ψηφοφορίας στην πολιτεία της Νέας Υόρκης, μπροστά από το εκλογικό κέντρο που δημιουργήθηκε εκτάκτως φέτος στη διάσημη αίθουσα συναυλιών Madison Square Garden.

Στη Νέα Υόρκη, η οποία επλήγη σφοδρά από την επιδημία του κορονοϊού την άνοιξη αλλά προς το παρόν δεν αντιμετωπίζει μεγάλη αναζωπύρωση των κρουσμάτων, οι ψηφοφόροι, φορώντας μάσκες και κάποιοι ακόμη και γάντια, ήταν έτοιμοι να περιμένουν επί ώρες για να μπορέσουν να ψηφίσουν.

Τα μέσα ενημέρωσης της Νέας Υόρκης μεταδίδουν ότι χθες σχηματίστηκαν μεγάλες ουρές μπροστά από τα περισσότερα από 80 εκλογικά κέντρα της πόλης, που άνοιξαν για την πρώιμη ψηφοφορία, η οποία θα διαρκέσει ως την 1η Νοεμβρίου.

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης προετοιμάζεται εδώ και εβδομάδες για διαδηλώσεις, ενώ για την πρώιμη ψηφοφορία έχει αναπτύξει αστυνομικούς σε όλα τα εκλογικά κέντρα.

Από την πλευρά του ο Δημοκρατικός δήμαρχος της πόλης Μπιλ ντε Μπλάζιο ανακοίνωσε ότι στρατολογήθηκαν «εθελοντές παρατηρητές» προκειμένου να αποφευχθεί οποιοσδήποτε «εκφοβισμός» των ψηφοφόρων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Μεταβιβάσεις ακινήτων: Σε δυο ταχύτητες οι εισπράξεις τον Απρίλιο, σε άνοδο γονικές παροχές και δωρεές

Το ρεκόρ 17 ετών στο ΧΑ - Η Ελλάδα στο space economy - Το 10% που κάνει τη διαφορά

Τα πολιτικά δώρα στη ΝΔ - Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια της ΕΛΑΣ - Η «σιωπηλή μεταρρύθμιση»

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider