Αυξάνονται τα κρούσματα κορονοϊού στο Λευκό Οίκο

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Αυξάνονται τα κρούσματα κορονοϊού στο Λευκό Οίκο
Ο σύμβουλος του Λευκού Οίκου Στίβεν Μίλερ έχει μολυνθεί από τον κορονοϊό.

Ακόμα ένας στενός συνεργάτης του Ντόναλντ Τραμπ διαγνώστηκε θετικός με κορονοϊό.

Αυτή τη φορά πρόκειται για τον Στίβεν Μίλερ, σύμβουλος της αμερικανικής προεδρίας, διαγνώστηκε ότι έχει μολυνθεί από τον SARS-CoV-2, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες τις οποίες επιβεβαίωσε ο ίδιος με δήλωσή του στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters.

Ρεπόρτερ του τηλεοπτικού δικτύου NBC ανέφερε μέσω Twitter πως ο Μίλερ έχει προσβληθεί. Πρόκειται για ακόμη ένα μέλος του στενού κύκλου του Ρεπουμπλικάνου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ που επιβεβαιώνεται ότι προσβλήθηκε αφότου ο μεγιστάνας αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα πως έχει τον ιό.

Σε δήλωσή του στο Reuters, ο Μίλερ ανέφερε πως εργάζεται εξ αποστάσεως και έχει τεθεί σε αυτοαπομόνωση τις τελευταίες πέντε ημέρες και ενημερώθηκε ότι το πιο πρόσφατο τεστ στο οποίο υποβλήθηκε ήταν θετικό χθες Τρίτη.

Η σύζυγος του, η Κέιτι Μίλερ, εκπρόσωπος Τύπου του αντιπροέδρου των ΗΠΑ Μάικ Πενς, διαγνώστηκε πως μολύνθηκε από τον κορονοϊό το Μάιο.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Μετρό Αθήνας: Συνθήκες «βρασμού» στους συρμούς για 3 ακόμα (τουλάχιστον) καλοκαίρια - Πότε έρχεται κλιματισμός

Ακίνητα: Στην Ελλάδα η δεύτερη μεγαλύτερη αύξηση ενοικίων στην ΕΕ - Η προσιτότητα κατοικίας

Κοινωνικός τουρισμός: Δωρεάν διακοπές για 300.000 δικαιούχους από 1η Μαΐου - Έξτρα μπόνους 300 ευρώ για νέους

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider