Οι διατροφικές συνήθειες των Αμερικανών άλλαξαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας, καθώς τα κλειστά εστιατόρια και η παραμονή στο σπίτι δημιούργησαν σε αρκετές περιπτώσεις διαφορετικές ανάγκες.
Σνακ, τρόφιμα που δεν απαιτούν ιδιαίτερη προετοιμασία αλλά και αγαπημένα φαγητά των παιδιών βρέθηκαν στις πρώτες επιλογές στο καλάθι των νοικοκυριών στις ΗΠΑ. Από την άλλη πλευρά, η αυξημένη ζήτηση σε συγκεκριμένα προϊόντα σε συνδυασμό με την μειωμένη παραγωγή, οδήγησε αρκετούς Αμερικανούς καταναλωτές στην αγορά υποκατάστατων, σε προϊόντα όπως γάλα και κρέας.
Αυτά είναι σύμφωνα με το Business Insider, πέντε τρόφιμα που κατανάλωσαν περισσότερο οι Αμερικανοί κατά τη διάρκεια της πανδημίας.