Τι έφαγαν οι Αμερικανοί κατά τη διάρκεια του lockdown

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Τι έφαγαν οι Αμερικανοί κατά τη διάρκεια του lockdown
Αυτά είναι πέντε τρόφιμα που κατανάλωσαν περισσότερο οι Αμερικανοί κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Οι διατροφικές συνήθειες των Αμερικανών άλλαξαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας, καθώς τα κλειστά εστιατόρια και η παραμονή στο σπίτι δημιούργησαν σε αρκετές περιπτώσεις διαφορετικές ανάγκες.

Σνακ, τρόφιμα που δεν απαιτούν ιδιαίτερη προετοιμασία αλλά και αγαπημένα φαγητά των παιδιών βρέθηκαν στις πρώτες επιλογές στο καλάθι των νοικοκυριών στις ΗΠΑ. Από την άλλη πλευρά, η αυξημένη ζήτηση σε συγκεκριμένα προϊόντα σε συνδυασμό με την μειωμένη παραγωγή, οδήγησε αρκετούς Αμερικανούς καταναλωτές στην αγορά υποκατάστατων, σε προϊόντα όπως γάλα και κρέας.

Αυτά είναι σύμφωνα με το Business Insider, πέντε τρόφιμα που κατανάλωσαν περισσότερο οι Αμερικανοί κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Το γάλα βρώμης ήταν ένα από τα προϊόντα που παρουσίασαν τεράστια αύξηση στις πωλήσεις μέσα σε διάστημα 12 εβδομάδων. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με στοιχεία της Nielsen η αύξηση άγγιξε το 318%.

Φωτογραφίες: Getty Images / Ideal Image.

Το κλείσιμο των εγκαταστάσεων επεξεργασίας κρέατος είχε ως αποτέλεσμα να αυξηθούν οι τιμές και να παρουσιαστούν ελλείψεις.

Την αυξημένη ζήτηση ήρθαν να καλύψουν τα υποκατάστατα κρέατος οι πωλήσεις των οποίων τα σύμφωνα με στοιχεία της Nielsen αυξήθηκαν κατά 248%.

Φωτογραφίες: Getty Images / Ideal Image.

Εκτός από τα φαγητά οι Αμερικανοί αγόρασαν σε μεγάλες ποσότητες και κρασί. Ιδιαίτερη προτίμηση έδειξαν στις μεγάλες συσκευασίες των τριών λίτρων που πωλούνται στα σούπερ μάρκετ. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη Nielsen διαπιστώθηκε αύξηση κατά 82% στα μέσα Απριλίου στις συγκεκριμένες συσκευασίες.

Φωτογραφίες: Getty Images / Ideal Image.

 

Οι πωλήσεις χοτ ντογκ στις ΗΠΑ αυξήθηκαν πάνω από 120% κατά τη διάρκεια της πανδημίας σύμφωνα με στοιχεία της εταιρείας IRI.

Οι Αμερικανοί καταναλωτές έψαχναν γεύματα που παρασκευάζονται εύκολα ενώ το χοτ ντογκ αποτελεί και ένα σνακ που αρέσει πολύ και στα παιδιά.

Φωτογραφίες: Getty Images / Ideal Image.

Η πίτσα αποτέλεσε μία ιδιαίτερα δημοφιλή επιλογή την περίοδο της πανδημίας. Η Domino's ανέφερε ότι οι πωλήσεις αυξήθηκαν 16,2% τις πρώτες οκτώ εβδομάδες του τριμήνου. Και οι συνολικές πωλήσεις της Papa John's στη Βόρεια Αμερική αυξήθηκαν κατά 33,5% την περίοδο από 27 Απριλίου έως 24 Μαΐου.

Παράλληλα αύξηση καταγράφηκε και στις πωλήσεις κατεψυγμένης πίτσας με τη Nielsen να διαπιστώνει άνοδο κατά 52% σε διάστημα 12 εβδομάδων.

 

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

22:38

Βρετανία: Απορρίφθηκε η πρόταση έναρξης κοινοβουλευτικής έρευνας σε βάρος του Στάρμερ

22:33

Ξεκίνησε η δίκη του Μασκ εναντίον της OpenAI και της Microsoft - Ζητά αποζημίωση 150 εκατ. δολ.

22:28

Επίθεση Τραμπ σε Μερτς: «Δεν ξέρει τι λέει όταν μιλάει για το Ιράν»

22:20

Πετρέλαιο: Έκανε το «7 στα 7» με κέρδη άνω του 3%

22:10

Πιερρακάκης: «Η Ελλάδα μπορεί να καινοτομήσει περισσότερο, να εξάγει γνώση, τεχνολογία και αγαθά»

22:05

Δημοσκόπηση ΗΠΑ: Η στήριξη στον Τραμπ βυθίζεται σε νέο χαμηλό

21:48

Χρυσός: Πτώση άνω του 2% με φόντο την Μέση Ανατολή

21:33

Γερμανία: Σχεδιάζει 111 δισ. νέου χρέους για το 2027 - Εισηγείται φόρο ζάχαρης και πλαστικού

21:26

Χατζηδάκης: ΔΕΗ, ΕΦΚΑ και διαχείριση της πανδημίας χειροπιαστά παραδείγματα εκσυγχρονισμού του κράτους

21:24

Νέo «καμπανάκι» Ντάιμον για πιθανή κρίση στην αγορά κρατικών ομολόγων

21:08

Γεωργιάδης: «Η υγεία στην Ελλάδα αλλάζει προς το καλύτερο και με πολύ μεγάλη ταχύτητα»

20:56

Παπασταύρου και Ράιτ συζήτησαν για τον Κάθετο Διάδρομο και την συνεργασία Ελλάδας - ΗΠΑ

20:48

Ρεσάλτο αμερικανών πεζοναυτών σε πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων στην Αραβική Θάλασσα

20:34

Σαράντης: Διανέμει μέρισμα 0,39 ευρώ/μετοχή για το 2025

20:27

Μητσοτάκης: «Τα 36 δισ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης δεν θα είχαν επενδυθεί χωρίς το επιτελικό κράτος»

20:09

Μερτς: «Έχουμε λύσει μεγάλο μέρος του μεταναστευτικού» - Διαφωνεί η γερμανική αστυνομία

19:59

Κικίλιας: Επιπλέον 90 εκατ. ευρώ για την εκπαίδευση των ναυτικών τα επόμενα επτά χρόνια

19:54

Eurobank: Εγκρίθηκε διανομή μερίσματος 258,7 εκατ. ευρώ και πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών

19:49

Εισήγηση Πιερρακάκη - Κυρανάκη στο Υπουργικό: Το Δημόσιο παραιτείται από ένδικα μέσα κατά των αποζημιώσεων για τα Τέμπη

19:38

Έναρξη έργων για νέο πάρκο στον Πειραιά - Επένδυση 3,25 εκατ. από την ΟΛΠ ΑΕ

19:30

Αλλάζει o καιρός ενόψει Πρωτομαγιάς - Πτώση θερμοκρασίας και βροχές

19:16

Τράπεζα της Ελλάδος: Απαιτείται εγρήγορση στην εποπτεία των τραπεζών

19:11

Ευρωαγορές: Μεικτά πρόσημα εν μέσω Ιράν και αποχώρησης ΗΑΕ από OPEC

18:54

Τουρκία: Τερματίστηκε μετά από 9 ημέρες η απεργία πείνας 110 απλήρωτων ανθρακωρύχων

18:46

Υδρόγειος Ασφαλιστική: Ισχυρή ανάπτυξη και νέο ιστορικό υψηλό στον Δείκτη Φερεγγυότητας

18:42

Πυρκαγιά σε δασική έκταση στο Ζευγολατιό Κορινθίας

18:40

Επίσκεψη Μητσοτάκη στην βιομηχανική ζώνη Τρίπολης - «Η εξαγωγική φαρμακοβιομηχανία είναι κλάδος αιχμής»

18:34

Vidavo: Άλμα 97,4% στον κύκλο εργασιών το 2025

18:29

To Ιράν απαγορεύει τις εξαγωγές χάλυβα μετά τα πλήγματα στις δύο μεγαλύτερες βιομηχανίες του

18:28

CNL: Μειωμένα κέρδη και έσοδα το 2025

gazzetta
gazzetta reader insider insider