Ειδήσεις | Διεθνή
17-11-2019 | 09:25

Οι ταινίες με τις μεγαλύτερες εισπράξεις για το 2019

Μοιράσου το
Οι ταινίες με τις μεγαλύτερες εισπράξεις για το 2019

Τα remakes και οι ταινίες δράσεις είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στις πρεμιέρες της χρονιάς.

Το 2019 ήταν μία ιδιαίτερα επιτυχημένη και κερδοφόρα χρονιά για την κινηματογραφική βιομηχανία, με τα remakes και τις ταινίες δράσεις να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. 

Η πρωτιά φυσικά ανήκει στην ταινία της Marvel, Avengers: Endgame, η οποία είναι η 22η ταινία της MCU (Marvel Cinematic Universe) και η «τελευταία» για τους Avengers.

Ποιες είναι όμως οι υπόλοιπες ταινίες που συμπληρώνουν το top 5 των ταινιών με τις μεγαλύτερες εισπράξεις για το 2019; Δείτε ποιες είναι σύμφωνα με το TheRichest: 

Με τις εισπράξεις στο διεθνές box office να ξεπερνούν τα 2,8 δισ. δολάρια, η ταινία της Marvel, Avengers: Endgame, είναι η ταινία με τις μεγαλύτερες εισπράξεις για το 2019, με διαφορά. Όμως παράλληλα διατηρεί και το ρεκόρ της ταινίας με τις μεγαλύτερες εισπράξεις όλων των εποχών!

Πρόκειται για το πολυαναμενόμενο remake της κλασικής ταινίας της Disney από το 1994 και κατάφερε να συγκεντρώσει 1,6 δισ. δολάρια από την κυκλοφορία του, τον Ιούλιο.

Τρεις ταινίες βρίσκονται σε ισοπαλία στην 3η θέση των ταινιών με τις μεγαλύτερες εισπράξεις του 2019. Το Toy Story, η Captain Marvel και ο Spider Man συγκέντρωσαν όλα το ίδιο ποσό, στα 1,1, δισ. δολάρια.

Στην 4η θέση των ταινιών με τις μεγαλύτερες εισπράξεις του 2019 βρίσκεται ακόμα ένα remake της Disney. Το Aladdin, με σκηνοθέτη τον Γκάι Ρίτσι, βασίστηκε στην ιστορία της κλασικής εκδοχής του1992 και συγκέντρωσε 1 δισ. δολάρια από όταν κυκλοφόρησε το Μάιο.

«Οριακά» κατάφερε να μπει στο top 5 των ταινιών με τις μεγαλύτερες εισπράξεις του 2019, η ταινία του Joker, όμως παραμένει μεγάλη επιτυχία αν σκεφτεί κανείς ότι κυκλοφόρησε μόλις στις αρχές του Οκτωβρίου.

Φυσικά, διατηρεί το ρεκόρ εισπράξεων - όλων των εποχών - ως R-rated ταινία.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.