Oι ομάδες με εργατικότητα, ξεκάθαρους ρόλους και ηγεσία με όραμα πετυχαίνουν

Σοφία Ναϊσίδου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Oι ομάδες με εργατικότητα, ξεκάθαρους ρόλους και ηγεσία με όραμα πετυχαίνουν
Όπως μπορεί εύκολα να καταλάβει κανείς κοιτώντας το βιογραφικό μου, σε όλη μου τη ζωή πορεύτηκα με τα ιδανικά του Αθλητισμού.

Η Νέα Ιωνία είναι μια πόλη που αγαπάει τον Αθλητισμό και είναι περήφανη για τις μεγάλες διακρίσεις που έχουν φέρει οι Αθλητικοί Σύλλογοι στο Δήμο μας. Δυστυχώς οι διακρίσεις αυτές είναι αντιστρόφως ανάλογες των υποδομών, που διαθέτει ο Δήμος για την προπόνηση και την προετοιμασία των συλλόγων μας.

Για την παράταξη «Δημιουργία Αλληλεγγύη», για το Παναγιώτη Μανούρη αλλά και για μένα προσωπικά, ο Αθλητισμός και οι υποδομές του αποτελούν προτεραιότητα ακριβώς επειδή ενδυναμώνουν τις θεμελιώδης αξίες πάνω στις οποίες έχει δομηθεί η πόλη μας όπως η ευγενής άμυλα, το πνεύμα συνεργασίας, η ανάγκη για κίνηση και τελικά η καλή υγεία σώματος και πνεύματος, αποτελώντας παράλληλα μια δημιουργική διέξοδο για τη νεολαία μας!

Παρά το γεγονός ότι η πολιτική δεν ήταν μέσα στις φιλοδοξίες μου, όταν μου πρότεινε ο Παναγιώτης Μανούρης να συνεισφέρω με τις γνώσεις μου στην προσπάθεια αλλαγής σελίδας και εκσυγχρονισμού της πόλης μας, ήταν μια τιμή που δεν μπορούσα να αρνηθώ.

Στο πρόγραμμα μας αναγράφονται αναλυτικά όλες οι δράσεις για την επόμενη 4ετία και αποτελεί προσωπική δέσμευση η υλοποίηση όχι μόνο αυτών, αλλά και οποιασδήποτε άλλη ενέργειας που θα συμβάλλει στην πραγματοποίηση του στόχου μας. Ένας στόχος που δεν είναι τίποτα άλλο πέρα από την ανάπτυξη τόσο του μαζικού αθλητισμού, αλλά και την παροχή στήριξης για την περαιτέρω ανάπτυξη των συλλόγων της πόλης μας. Αντιλαμβανόμαστε τη σοβαρότητα του ρόλου του Αθλητισμού τόσο για τη σωματική και ψυχική μας υγεία όσο και το ότι αποτελεί μια δημιουργική διέξοδο, ιδιαίτερα για τους νέους ανθρώπους.

Μέλημα μας είναι να δώσουμε στην Νέα Ιωνία σύγχρονους χώρους άθλησης, που θα παροτρύνουν όλο και περισσότερους νέους και μη, να αθληθούν, να μπουν σε κίνηση και να βελτιώσουν την φυσική τους κατάσταση.

Όπως στον αθλητισμό έτσι και στη ζωή, οι ομάδες με εργατικότητα, ξεκάθαρους ρόλους και ηγεσία με όραμα πετυχαίνουν και η παράταξή μας «Δημιουργία Αλληλεγγύη» με τον Παναγιώτη Μανούρη έχει όλα τα απαραίτητα συστατικά της επιτυχίας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider