Νίκη Αραμπατζή: Θέλουμε να κάνουμε τον «Αθήνα 9,84» ένα ραδιόφωνο πόλης

Δημήτρης Πεφάνης
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νίκη Αραμπατζή: Θέλουμε να κάνουμε τον «Αθήνα 9,84» ένα ραδιόφωνο πόλης
Το όραμά της για τη λειτουργία του «Αθήνα 9,84» ως έναν σύγχρονο δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό παρουσίασε μιλώντας στο insider.gr η πρόεδρός του κυρία Νίκη Αραμπατζή.

Στρατηγικό μας σχέδιο είναι να κάνουμε τον «Αθήνα 9,84» ένα ραδιόφωνο πόλης, το οποίο θα ασχολείται τους δημότες του, που θα ασχοληθεί και θα δώσει έμφαση στον πολιτισμό και το οποίο θα αφουγκράζεται τον κόσμο, αλλά ταυτόχρονα θα ασχολείται και με την επικαιρότητα.

Αυτό, τονίζει στο insider.gr η πρόεδρος του «Αθήνα 9,84» κυρία Νίκη Αραμπατζή, θεωρώντας ότι ακόμα και στην εποχή των social media, το ραδιόφωνο μπορεί να απευθυνθεί σε νέους ανθρώπους και να αφουγκράζεται τις αγωνίες τους.

Έτσι, ο «Αθήνα 9,84» επικεντρώνεται περισσότερο στα θέματα της πόλης και ο σταθμός γίνεται Αθηνοκεντρικός, ώστε να πιάσει τον παλμό του πολίτη, με στόχο αυτός να συντονιστεί και πάλι στη συχνότητα του σταθμού.

Επιπλέον, η κυρία Αραμπατζή τονίζει ότι για τη νέα χρονιά σχεδιάζονται διάφορες εκδηλώσεις, μεταξύ των οποίων και το τριήμερο φεστιβάλ Eco-Fest 2020, το οποίο θα διεξαχθείς την Τεχνόπολη από τις 18 μέχρι και τις 20 Ιανουαρίου και στο οποίο ο «Αθήνα 9,84» είναι χορηγός επικοινωνίας.

Δείτε τη συνέντευξη της κυρίας Αραμπατζή

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider