Τέλος το ράλι για το Bitcoin – Γιατί επιδόθηκε σε ελεύθερη πτώση

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τέλος το ράλι για το Bitcoin – Γιατί επιδόθηκε σε ελεύθερη πτώση
Aπό τον περασμένο Απρίλιο, το Bitcoin έχει καταγράψει άλμα 260% (!), ωστόσο παραμένει ακόμη μακριά από τα ιστορικά υψηλά του τον Δεκέμβριο του 2017, όταν σκαρφάλωσε στις 20.000 δολάρια.

Τέλος στο ράλι των προηγούμενων ημερών έβαλε την Πέμπτη το Bitcoin, η τιμή του οποίου επιδόθηκε σε ελεύθερη πτώση μέσα σε μόλις λίγα λεπτά.

Ειδικότερα, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο «βασιλιάς» των κρυπτονομισμάτων πραγματοποίησε «βουτιά» 12% υποχωρώντας στα επίπεδα των 11.383 δολαρίων. Η ελεύθερη πτώση ξεκίνησε λίγο μετά την εκτόξευσή του στα υψηλότερα επίπεδα σε διάστημα 18 μηνών, πέριξ των 14.000 δολαρίων.

Μόνο από τον περασμένο Απρίλιο, το Bitcoin έχει καταγράψει άλμα 260% (!), ωστόσο παραμένει ακόμη μακριά από τα ιστορικά υψηλά του τον Δεκέμβριο του 2017, όταν σκαρφάλωσε στις 20.000 δολάρια.

Η κινητικότητα που καταγράφεται τα τελευταία 24ωρα στην αγορά των κρυπτονομισμάτων αποδίδεται, σύμφωνα με τους αναλυτές, στην αναζωπύρωση του ενδιαφέροντος για τα ψηφιακά νομίσματα, στον απόηχο της είδησης πως το Facebook προχωρά στη δημιουργία του δικού του κρυπτονομίσματος, το 2020, του Libra.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider