Θετικά πρόσημα καταγράφηκαν στη Wall Street την Τρίτη, στην πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας μετά την αργία της Δευτέρας για τον εορτασμό της «Labor Day».
Με οδηγό τον κλάδο της ενέργειας (κατέγραψε κέρδη 1%), οι αμερικανικοί δείκτες έκλεισαν ανοδικά, συνεχίζοντας να παρακολουθούν στενά την πορεία της τιμής του πετρελαίου και αγνοώντας, έστω και προσωρινά, τα αδύναμα οικονομικά στοιχεία που ανακοινώθηκαν νωρίτερα (ISM υπηρεσιών).
Ο τεχνολογικός δείκτης Nasdaq έκλεισε σε ιστορικό υψηλό ρεκόρ, ενώ στον χορό των κερδών συμμετείχαν και οι δείκτες Dow Jones και S&P 500.
Ειδικότερα, στο ταμπλό, ο Dow Jones ενισχύθηκε κατά 0,25% στις 18.538,12 μονάδες, ο Νasdaq σημείωσε άνοδο 0,50% στις 5.275,91 μονάδες, ενώ ο S&P 500 κατέγραψε κέρδη 0,30% για να κλείσει στις 2.186,48 μονάδες.