Οι 5 καλύτερες εφαρμογές για sexting

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Οι 5 καλύτερες εφαρμογές για sexting

Μπορεί το Snapchat να είναι η πιο δημοφιλής επιλογή για «πονηρά» αυτοκαταστρεφόμενα μηνύματα και φωτογραφίες, αλλά δεν είναι ούτε η μοναδική, ούτε η καλύτερη. Οι παρακάτω δωρεάν εφαρμογές για iOS και Android θα σας βοηθήσουν να φλερτάρετε ή και να επιδοθείτε σε... μηνυματικό σεξ με ασφάλεια και εχεμύθεια.

Μέχρι πρόσφατα η εφαρμογή ήταν γνωστή ως Cyber Dust, και όλο το περιεχόμενο που αποστέλλεται μέσω αυτής γίνεται αυτόματα «σκόνη» μετά από 24 ώρες. Αν θέλετε πιο άμεση καταστροφή του μηνύματος μπορείτε να την προγραμματίσετε για αμέσως μετά την ανάγνωσή του. Επίσης υπάρχει προστασία από τα screenshots, καθώς κανείς μπορεί να κάνει capture το περιεχόμενο του μηνύματος, αλλά όχι το όνομα του αποστολέα. Ο τελευταίος λαμβάνει σχετική ειδοποίηση της στιγμή που πραγματοποιείται το screenshot.

Το Wickr παίρνει στα σοβαρά αυτό που κάνει, καθώς ισχυρίζεται ότι διαχειρίζεται δισεκατομμύρια μηνύματα σχεδόν σε κάθε χώρα του κόσμου, και χρησιμοποιείται από «παγκόσμιους ηγέτες, στελέχη επιχειρήσεων, δημοσιογράφους, ακτιβιστές, διασημότητες και τους πιο κοντινούς φίλους σας». Κρυπτογραφεί κείμενα, φωτογραφίες και φωνητικά μηνύματα με δυνατότητα ορισμού του χρόνου «λήξης». Ενώ η λειτουργία «Shredder» απομακρύνει αμετάκλητα τα διαγραμμένα μηνύματα και αρχεία από το κινητό σας. Για πιο light καταστάσεις, η εφαρμογή προσφέρει stickers, graffiti και φωτογραφικά φίλτρα.

Η φιλοσοφία του Sobrr είναι «ζήσε τη στιγμή». Πρόκειται για εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης που σας επιτρέπει να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες από όλο τον κόσμο. Δεν παρέχει προστασία από τη λήψη screenshot, αλλά κάθε μήνυμα σβήνεται αμέσως μετά την πρώτη θέαση, ενώ οι «φιλίες» στα chat διαρκούν μόνο 24 ώρες – εκτός αν οι δύο πλευρές επιλέξουν αμοιβαία να κρατήσουν επαφή.

Το σλόγκαν της εφαρμογής Confide είναι ότι σας επιτρέπει να «επικοινωνείτε ψηφιακά με τη μυστικότητα και ασφάλεια που εξασφαλίζει ο εμπιστευτικός προφορικός λόγος». Κρυπτογραφεί sms, iMessages, φωνητικά μηνύματα, φωτογραφίες και έγγραφα, τα οποία και εξαφανίζει μετά από ορισμένο χρονικό διάστημα. Το κλου της εφαρμογής είναι ότι δεν επιτρέπει τη λήψη screenshot. Κάθε τέτοια προσπάθεια έχει ως αποτέλεσμα μια θολή γκρίζα εικόνα και ειδοποίηση του αποστολέα του μηνύματος.

To Kaboom υπόσχεται πλήρη έλεγχο του τι μοιράζεστε online, με ποιους το μοιράζεστε και πόσο θα «ζήσει». Δεν απαιτεί από τον παραλήπτη του μηνύματος να έχει εγκατεστημένη την εφαρμογή. Το μήνυμά σας παίρνει τη μορφή προστατευμένης ιντερνετικής διεύθυνσης, που είναι προσβάσιμη μέσω sms, email, WhatsApp, Messenger κλπ. Μπορείτε να επιλέξετε το χρονικό διάστημα που θέλετε να μείνει online το μήνυμα και πόσες φορές μπορεί να το δει κανείς πριν εκείνο αυτοκαταστραφεί. Μια απλή εφαρμογή που μπορείτε να εμπιστευτείτε, από την εταιρεία AnchorFree που βρίσκεται επίσης πίσω από το αποτελεσματικό Hotspot Shield.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

23:55

Οι Έλληνες επιλέγουν υβριδικά αυτοκίνητα - Νέα αύξηση πωλήσεων τον Ιούνιο

23:45

Συνάντηση Στάρμερ - Τραμπ στα τέλη Ιουλίου στη Σκωτία

23:35

Ισραήλ: Δεν θα επιτρέψουμε καμία στρατιωτική απειλή στη νότια Συρία

23:30

Ζελένσκι: «Ευγνώμων» προς τον Τραμπ για τις παραδόσεις όπλων στην Ουκρανία

23:28

Κινέζος ΥΠΕΞ: Πεκίνο και Νέο Δελχί πρέπει να εργαστούν υπέρ μιας αμοιβαία επωφελούς συνεργασίας

23:21

Ουκρανία: Ο Ζελένσκι προτείνει για πρωθυπουργό τη Γιούλια Σβιριντένκο

23:10

Ήπια κέρδη στη Wall Street - Οι δασμοί Τραμπ δεν «τρόμαξαν» τους επενδυτές

23:00

Καματερό: Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στους πρόποδες του Ποικίλου Όρους

22:50

Ρουμανία: Η κυβέρνηση Μπολογιάν «επιβίωσε» από την πρόταση μομφής και προωθεί αυξήσεις φόρων

22:35

Ιράν: «Όχι» στις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ εάν τεθεί ως όρος η διακοπή του προγράμματος εμπλουτισμού ουρανίου

22:15

Πτώση για το πετρέλαιο στη σκιά των δασμών Τραμπ στη Ρωσία

22:00

Ζελένσκι : Προτείνει για τη θέση του υπουργού Άμυνας τον νυν πρωθυπουργό Ντένις Σμίχαλ

21:48

Ισραηλινός ΥΠΑΜ: Τα πλήγματα στη Συρία είναι «σαφής προειδοποίηση προς το καθεστώς»

21:34

Ιταλία: 12 δισ. ευρώ και 150.000 θέσεις εργασίας θα στοιχίσουν οι δασμοί Τραμπ

21:17

Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στη ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου - Ήχησε το 112

21:10

Τσιάρας: Οι Ευρωπαίοι αγρότες δεν ζητούν προνομιακή μεταχείριση, ζητούν δίκαιους όρους

20:57

Λίβανος: Ο στρατός κατέστρεψε ένα μεγάλο εργοστάσιο παραγωγής χαπιών Captagon

20:55

Πυροσβεστική: 38 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο σε όλη τη χώρα

20:40

Κάλας: Η ΕΕ θεωρεί «μεγάλη» τη διορία των 50 ημερών που έδωσε ο Τραμπ στη Ρωσία

20:26

Υποχώρησε ο χρυσός μετά το υψηλό τριών εβδομάδων

20:16

Bitcoin: Η εβδομάδα των cryptos, τα κρίσιμα νομοσχέδια και τα αλλεπάλληλα ρεκόρ

20:05

Κομισιόν: Στην Ελλάδα και σε 4 ακόμα χώρες θα δοκιμαστεί η εφαρμογή επαλήθευσης ηλικίας για το διαδίκτυο

19:58

Τραμπ: Είμαι ανοιχτός σε συνομιλίες με την ΕΕ για τους δασμούς

19:51

Σε εξέλιξη φωτιά στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης - Μήνυμα από το 112

19:37

Πτωτικά οι ευρωαγορές στον απόηχο των δασμών Τραμπ στην ΕΕ - Απώλειες σχεδόν 5% για Volvo

19:36

Μ. Ανατολή: Η Χαμάς κατηγορεί τον Νετανιάχου ότι «οδηγεί σε αποτυχία» τις διαπραγματεύσεις

19:22

Τραμπ: Οι ΗΠΑ έχουν υποστεί εμπορική και στρατιωτική αφαίμαξη και από φίλους και από εχθρούς

19:08

Θεοχάρης: Έτοιμοι να υπερασπιστούμε τα ευρωπαϊκά συμφέροντα με ενότητα και αποφασιστικότητα

19:01

Τραμπ: Δασμοί 100% στη Ρωσία αν δεν υπάρξει κατάπαυση πυρός στην Ουκρανία σε 50 ημέρες - Στέλνει πυραύλους Patriot στο NATO

18:55

Βυθίστηκε σκάφος της Frontex ανοιχτά της Λέσβου - Διασώθηκε το πλήρωμα

gazzetta
gazzetta reader insider insider