Ιταλία: Δύο νεκροί από τον ιό Η1Ν1 - Έκκληση για εμβολιασμό κατά της γρίπης

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ιταλία: Δύο νεκροί από τον ιό Η1Ν1 - Έκκληση για εμβολιασμό κατά της γρίπης
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Οι δυο ασθενείς που έχασαν την ζωή τους στην Βιτσέντσα ήταν 47 και 55 ετών και αντιμετώπιζαν σοβαρές επιπλοκές στο αναπνευστικό τους σύστημα. '

Δύο ασθενείς έχασαν τη ζωή τους στην περιφέρεια της Βιτσέντσα, στην βόρεια Ιταλία, εξαιτίας επιπλοκών της γρίπης H1N1. Οι ιταλικές υγειονομικές αρχές συμβουλεύουν τους πολίτες να εμβολιαστούν, αλλά προσθέτουν ότι ο αριθμός των θανάτων μέχρι τώρα δεν είναι υψηλότερος από τις προηγούμενες χρονιές.

Οι δυο ασθενείς που έχασαν την ζωή τους στην Βιτσέντσα ήταν 47 και 55 ετών και αντιμετώπιζαν σοβαρές επιπλοκές στο αναπνευστικό τους σύστημα. 'Αλλοι τρεις ασθενείς (δυο άνδρες και μια γυναίκα) έχουν εισαχθεί στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου Σαν Μπόρτολο της Βιτσέντσα και η κατάστασή τους κρίνεται κρίσιμη.

Όπως γράφουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν ότι το εμβόλιο κατά της εποχικής γρίπης παρέχει προστασία κατά του ιού H1N1 και για τον λόγο αυτό απευθύνεται έκκληση υπέρ του εμβολιασμού, έστω κι αν βρισκόμαστε πλέον σε περίοδο μεγάλης διάδοσης της γρίπης, όπως και του κορονοϊού.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Κυριαρχεί η αβεβαιότητα στους Έλληνες - Το γράφημα της εβδομάδας

Φορολογικές δηλώσεις: Έξτρα φόρος για 1 στα 3 νοικοκυριά - Στα 1.866 ευρώ ο μέσος «λογαριασμός»

Η «μαγιά» για το γαλάζιο 30% και... το καμπανάκι - Ο μεταγραφικός πυρετός - Η επιστράτευση του Ταλεϋράνδου

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider