Ρόδος: Πρόστιμα 107.250 ευρώ για προϊόντα-«μαϊμού» σε 9 επιχειρήσεις

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ρόδος: Πρόστιμα 107.250 ευρώ για προϊόντα-«μαϊμού» σε 9 επιχειρήσεις
Πρόστιμα συνολικού ύψους 107.250 ευρώ επέβαλε, για παρεμπόριο, η Διυπηρεσιακή Μονάδα Ελέγχου της Αγοράς (ΔΙΜΕΑ) σε αποθήκες χονδρικής πώλησης και καταστήματα στη Ρόδο.

Πρόστιμα συνολικού ύψους 107.250 ευρώ επέβαλε, για παρεμπόριο, η Διυπηρεσιακή Μονάδα Ελέγχου της Αγοράς (ΔΙΜΕΑ) σε αποθήκες χονδρικής πώλησης και καταστήματα στη Ρόδο, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Στελέχη της ΔΙΜΕΑ πραγματοποίησαν χθες και σήμερα ελέγχους σε αποθήκες χονδρικής πώλησης και καταστήματα στη Ρόδο, σε συνέχεια των ελέγχων που πραγματοποίησε η υπηρεσία το προηγούμενο διάστημα και αξιοποίησης σχετικών πληροφοριών.

Εντοπίστηκαν, κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν 15.996 τεμάχια απομιμητικών εμπορευμάτων και επιβλήθηκαν πρόστιμα σε εννέα επιχειρήσεις συνολικού ύψους 107.250 ευρώ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

ΕΝΦΙΑ 2026: Τελευταία ευκαιρία για έκπτωση έως 20% - Πάνω από 780.000 ασφαλισμένες κατοικίες

ΜΜΜ: Τα πρόστιμα για εισιτηριοδιαφυγή στις αστικές συγκοινωνίες, φθορές και επιθέσεις σε ελεγκτές - Η κοινωφελής εργασία

Τα «αναχώματα» του ΕΦΚΑ για να υποχωρήσει το κύμα εξόδου προς την σύνταξη της τελευταίας 6ετίας

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider