Ζελένσκι προς ΝΑΤΟ: Επενδύστε περισσότερα στην αμυντική μας βιομηχανία

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ζελένσκι προς ΝΑΤΟ: Επενδύστε περισσότερα στην αμυντική μας βιομηχανία
Βολοντίμιρ Ζελένσκι / Πηγή Φωτογραφίας: ΑΡ
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
«Παρακαλώ, ας βεβαιωθούμε ότι το αμυντικό δυναμικό μας και το δυναμικό των εταίρων μας λειτουργούν για την ειρήνη μας και όχι για την τρέλα της Ρωσίας», δήλωσε.

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιορ Ζελένσκι κάλεσε σήμερα τους συμμάχους του στο ΝΑΤΟ να αυξήσουν τις επενδύσεις στην αμυντική βιομηχανία της Ουκρανίας και να παρεμποδίσουν τις αποστολές εξαρτημάτων που χρησιμοποιεί η Ρωσία για την παραγωγή όπλων.

«Παρακαλώ, ας βεβαιωθούμε ότι το αμυντικό δυναμικό μας και το δυναμικό των εταίρων μας λειτουργούν για την ειρήνη μας και όχι για την τρέλα της Ρωσίας», δήλωσε ο Ουκρανός πρόεδρος.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Φωτογραφία: @associatedpress

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Η δημογραφική συρρίκνωση «ροκανίζει» τα τετραγωνικά των ακινήτων - Γιατί οι Έλληνες προτιμούν μικρότερα σπίτια

Στο 2027 η εκλογική βελόνα Μητσοτάκη - Οι «φυτευτοί» στα αποκαλυπτήρια του «κόμματος Καρυστιανού» - Τα νεύρα στο ΠΑΣΟΚ με την Άννα

Στεγαστική κρίση: Τα μοντέλα Ισπανίας, Ιρλανδίας και Κροατίας δείχνουν τον δρόμο

Φόρτωση BOLM...
reader insider