Γερουλάνος: Η εκλογή προέδρου που δεν είναι στη Βουλή αποτελεί συνταγή ήττας

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Γερουλάνος: Η εκλογή προέδρου που δεν είναι στη Βουλή αποτελεί συνταγή ήττας
Ο Παύλος Γερουλάνος σήκωσε το γάντι κι απάντησε στην 'Αννα Διαμαντοπούλου που είχε δηλώσει το απόγευμα σε τηλεοπτική συνέντευξή της (Live News Mega) «γιατί να μην είναι η ίδια Πρόεδρος κι εκείνος επικεφαλής στη ΚΟ.

Ο Παύλος Γερουλάνος σήκωσε το γάντι κι απάντησε στην Άννα Διαμαντοπούλου που είχε δηλώσει το απόγευμα σε τηλεοπτική συνέντευξή της (Live News Mega) «γιατί να μην είναι η ίδια Πρόεδρος κι εκείνος επικεφαλής στη Κ.Ο.

Με ανάρτησή του στο Χ ο υποψήφιος για την ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ ανέφερε:

«Αγαπητή Άννα,

όσοι μείναμε πιστοί στο ΠΑΣΟΚ δεν το κάναμε για να διαπραγματευτούμε καρέκλες. Το κάναμε επειδή πιστεύουμε σε αξίες. Επίσης, όσοι μείναμε στο ΠΑΣΟΚ, μάθαμε να παραδεχόμαστε λάθη μας και να τα διορθώνουμε. Να μαθαίνουμε από νέες εμπειρίες. Η εμπειρία της προηγούμενης εκλογής αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, που δεν ήταν βουλευτής, μας κόστισε. Το ίδιο και στον ΣΥΡΙΖΑ. Η εκλογή προέδρου που δεν είναι στη Βουλή αποτελεί συνταγή ήττας. Θέλεις να τριτώσει; Εγώ όχι. Θέλω να νικήσουμε, θέλω να νικήσει το ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές. Κι αυτό προϋποθέτει νέο Πρόεδρο, με σχέδιο που πείθει, με δυνατότητα να διασφαλίσει την ενότητα και παρόντα σε κάθε μάχη, και στην κοινωνία και στη Βουλή. Αυτό υπηρετεί η υποψηφιότητά μου».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Το πραγματικό σοκ στις τιμές των τροφίμων έρχεται…

Φορολογικές διαφορές: «Κούρεμα» προστίμων για 4 στους 10 φορολογούμενους

Καύσιμα: Πρωτομαγιά με «φωτιά» στην αντλία - Πόσο θα πληρώσουν οι οδηγοί

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider