Ανασχηματισμός: 3 αναβαθμίσεις στο Μέγαρο Μαξίμου

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ανασχηματισμός: 3 αναβαθμίσεις στο Μέγαρο Μαξίμου
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Αλλαγές -πέραν του ανασχηματισμού που έλαβε χώρα την Παρασκευή στο κυβερνητικό σχήμα- πραγματοποιούνται και στο επικοινωνιακό επιτελείο του Μεγάρου Μαξίμου.

Αλλαγές -πέραν του ανασχηματισμού που έλαβε χώρα την Παρασκευή στο κυβερνητικό σχήμα- πραγματοποιούνται και στο επικοινωνιακό επιτελείο του Μεγάρου Μαξίμου, μετά και την επιτυχία του διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, Δημήτρη Τσιόδρα να εκλεγεί ευρωβουλευτής από τις κάλπες της 9ης Ιουνίου με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

H επικοινωνιακή ομάδα του Μεγάρου Μαξίμου εμπλουτίζεται με νέες προσθήκες. Eιδικότερα, ο Χρήστος Ζωγράφος αναβαθμίζεται από αναπληρωτής διευθυντής και αναλαμβάνει τη θέση του διευθυντή στο γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Παράλληλα, ο έως σήμερα αναπληρωτής γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Γιώργος Ευθυμίου, μετακινείται σε ρόλο διευθυντή Ενημέρωσης και Διαχείρισης Κρίσεων με γενικό συντονιστικό ρόλο.

Τέλος, και ο έως σήμερα διευθυντής του «Ελεύθερου Τύπου», Πάνος Αμυράς που αναλαμβάνει ρόλο συμβούλου του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Εθνική Στρατηγική για τη Στέγη: Έρχονται Ενιαίος φορέας στεγαστικής πολιτικής, Γραφεία κοινωνικής μίσθωσης, πλαφόν στα ενοίκια

Η λίστα με τους σημαντικότερους λόγους αποχώρησης από μια θέση εργασίας για τους Έλληνες εργαζόμενους

Παραγραφή φορολογικών υποθέσεων: «Γκαζώνει» ο ελεγκτικός μηχανισμός - Ποιοι θα λάβουν «κλήσεις»

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider